Rolf Benz 384 fauteuil

De sierlijke fauteuil Rolf Benz 384 met zijn markante biesnaad en buikachtige vorm is een kenmerkend rustpunt, dat tot lezen en ontspannen uitnodigt. Hij past in kleine tussenruimtes maar ook in royale woonomgevingen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 384 fauteuil in stof.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz 384 fauteuil

De sierlijke fauteuil Rolf Benz 384 met zijn markante biesnaad en buikachtige vorm is een kenmerkend rustpunt, dat tot lezen en ontspannen uitnodigt.

Hij past in kleine tussenruimtes maar ook in royale woonomgevingen en harmonieert met vrijwel alle inrichtingsstijlen en materialen. Helemaal bekleed, zonder zichtbare constructie, kan hij door de keuze van de overtrek heel persoonlijk worden geïnterpreteerd. De bijpassende voetenbank -voorzien van dienblad- kan tevens dienen als praktische bijzettafel.

Kenmerken

  • De zithoogte van deze fauteuil is 41 cm.
  • De Rolf Benz fauteuil 384 heeft een zitdiepte van 53 cm

 

Design: labsdesign

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Rolf Benz 384 fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 384 fauteuil in stof.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw 384 fauteuil met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie Rolf Benz 384 fauteuil

  • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
  • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
  • De actie is slechts tijdelijk geldig.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie

Designer

labsdesign