Rolf Benz Linea bank

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. De Rolf Benz Linea is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Linea bank 173 cm in stof. De Linea bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Linea bank

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. De Rolf Benz Linea is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten

De Rolf Benz Linea combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. De optioneel verkrijgbare niervormige kussens zorgen in de extra diepe variant voor optimale ondersteuning van de rug; ze kunnen in contrasterende materialen of kleuren worden geleverd. Een bijzonder designdetail is de moderne poot die in roestvrij staal of in zwart gespoten metaal verkrijgbaar is. Kies uit twee zitdiepten en twee zithoogten en geniet ervan u over de hele linie goed te voelen.

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. Dit ziet u zowel terug in de losse bank als de aanbouwgroep. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende gestoffeerde voetenbank maakt dit meubel van elke thuis een oase van heldere stijl en goede smaak.

Kenmerken

 • De Linea bank is verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes:
  • 173 cm.
  • 194 cm
  • 215 cm.
  • 236 cm.
 • De Rolf Benz Linea is verkrijgbaar is twee zithoogtes: 41 of 43 cm.
 • De zitdiepte van de Rolf Benz Linea is 56 of 63 cm.
 • Actie in Stofgroep 05 voor 1938,00!

Design: Cuno Frommherz

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Linea bank 173 cm. in stof. 

De Linea bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw Linea bank met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie Linea bank

 • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
 • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
 • De actie is slechts tijdelijk geldig.

Actie: Stof Reno van De Ploeg

De Rolf Benz Linea is nu ook in de prachtige stof Reno van De Ploeg in elke uitvoering extra aantrekkelijk geprijsd. Dus niet alleen de banken en fauteuil, maar ook de hoekbank en bank met longchair. De stof Reno is een sterke stof met goede gebruikseigenschappen die in meer dan 25 kleuren te verkrijgen is.

Voorwaarden Reno stof kortingsactie Linea bank 

 • De actie is geldig voor de Reno stoffen van De Ploeg (prijsgroep 07)
 • De promotie  is  niet gelig in combinatie met andere acties.
 • De actie is slechts tijdelijk geldig.

 


YouTube video

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie