Rolf Benz 394 fauteuil

Een liefdesverklaring aan het zitten – dat is de Rolf Benz fauteuil 394. Een elegante fauteuil die zowel in een groep alsook als vrijstaand, los meubel een indrukwekkend figuur slaat.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 394 fauteuil in leer.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz 394 fauteuil

Een liefdesverklaring aan het zitten – dat is de Rolf Benz 394. Een elegante fauteuil die zowel in een groep alsook als vrijstaand, los meubel een indrukwekkend figuur slaat.

Zijn optische charme ligt in het samenspel van de met stof of leer beklede volumineuze bekleding met het filigrane draadframe in glanzend chroom, verkeerszwart of ombergrijs. De Rolf Benz 394 overtuigt meteen met een aangenaam zacht zitcomfort en kan desgewenst met de bijpassende voetenbank worden aangevuld.

Kenmerken

  • De zitdiepte van deze fauteuil 394 is 58 cm.
  • De Rolf benz fauteuil 394 heeft een zithoogte van 42 cm.

Design: labsdesign

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Rolf Benz fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 394 fauteuil in leer. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw 394 fauteuil met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie 394 fauteuil

  • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
  • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
  • De actie is slechts tijdelijk geldig.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie