Rolf Benz bank Tondo

4.095

Perfect zitten, perfect loungen

Fraai, esthetisch, buitengewoon: het bankenprogramma Rolf Benz TONDO verdient een plek in het middelpunt van de activiteit. Organische, zinnelijke vormen en een uitnodigend kussenachtig uiterlijk gaan hand in hand met een vormgeving die uiteenlopende zitposities en persoonlijke opstelmogelijkheden mogelijk maakt.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz bank Tondo is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

4.095

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz bank Tondo

Fraai, esthetisch, buitengewoon: het bankenprogramma Rolf Benz Tondo verdient een plek in het middelpunt van de activiteit.

Organische, zinnelijke vormen en een uitnodigend kussenachtig uiterlijk gaan hand in hand met de vormgeving. Deze maakt uiteenlopende zitposities en persoonlijke opstelmogelijkheden van losse bank, tweedelige combinaties tot ruime hoekcombinaties mogelijk. De vloeiende vormen en de zachtheid van de bank worden extra benadrukt door fraaie naaddetails en de hoogwaardige afwerking. De Rolf Benz Tondo maakt elke woonomgeving spannend – zowel vrijstaand als bij een muur.

Bij het opstellen van de Rolf Benz Tondo kunt u volledig op uw gevoel afgaan. De ergonomisch gevormde elementen met een normale zitdiepte en de extra diepe lounge-elementen zijn naar keuze verkrijgbaar met een lage of hoge rug in twee verschillende zithoogten. Wie optimaal wil relaxen, combineert een extra diep element met een hoge rug. Voor spannende woonomgevingen met een geheel eigen, individuele look is aan te raden om voor elementen met verschillende rughoogtes te kiezen. Het zit- en ligcomfort kan met losse rugkussens in twee hoogtes perfect aan elke situatie worden aangepast.

Kenmerken

  • De Rolf Benz Tondo bank is er in twee verschillende breedtes: 219 of 223 cm.
  • Voor de zithoogte van de Rolf Benz Tondo bank kunt u kiezen uit 40 of 43 cm.
Design: Labsdesign
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz bank Tondo is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze wi

Extra informatie

Categorie

Subcategorie