/
Rolf Benz eetkamertafel 939

Rolf Benz eetkamertafel 939

Perfectie. Altijd flexibel.

Wanneer u graag extra gasten aan tafel uitnodigt, is de Rolf Benz eettafel 939 iets voor u. Maar ook een flexibel ontwerp, want u kunt de eettafel eenvoudig uitschuiven.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 939 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz eetkamertafel 939

Wanneer u graag extra gasten aan tafel uitnodigt, is de Rolf Benz eettafel 939 iets voor u. Een elegant ontwerp dat kan worden geleverd in bijzondere materialen als hout en keramiek.

Dankzij het gepatenteerde draai-hefmechanisme en het bijzonder comfortabel te bedienen uittrekmechanisme is deze eettafel perfect geschikt voor mensen die naast een stijlvolle smaak ook ruim willen tafelen. Het hoofdblad (180, 200 of 220 cm) en het uittrekblad (60 cm) worden geleverd in één materiaalsoort of in een materiaalmix van gefineerd hout (eiken of noten) en keramiek (Calacatta glad of Emperador geborsteld). Voor de pootbeugels van staal kan gekozen worden uit zwart of ombergrijs. Bij elke variant onderscheidt de Rolf Benz 939 zich door zijn rechtlijnige en filigrane tafelblad en zijn fijn afgeronde hoeken, zodat dit een meubelstuk is dat mensen verbindt.

Kenmerken

 • De eettafel is verkrijgbaar met drie tafelbladafmetingen: 180, 200 of 220 x 98 cm.
 • Het uittrekelement heeft een afmeting van 60 x 98 cm.
 • Het hoofdblad kan worden uitgevoerd in:
  • notenfineer of eikenfineer naturel of donker gebeitst
  • keramiek Calacatta (wit geaderd) of Emperador (donker met geborstelde optiek)
 • Het uitschuifblad is leverbaar in:
  • hout in dezelfde kleur als het hoofdblad
  • keramiek Calacatta of Emperador

Design: This Weber

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 939. De tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie