/
Rolf Benz eetkamertafel 966

Rolf Benz eetkamertafel 966

Tijdloze schoonheid

Eetkamertafel 966 van Rolf Benz is een elegante tafel met een bijzonder natuurstenen blad.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 966 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz eetkamertafel 966

Door de natuurlijke kleurschakeringen en aderen, heeft u hiermee altijd een unieke eettafel in huis. Met zijn ronde vormen en natuurlijke materialen past de eettafel Rolf Benz 966 perfect in het moderne tijdsbeeld

Er zijn maar weinig materialen met zo‘n krachtige uitstraling als natuursteen. De tafel Rolf Benz 966 is een hommage aan dit materiaal. De tafel is in twee luxueuze uitvoeringen verkrijgbaar: in elegant grafietsteen “Graphit Brown” of wit Carrara-marmer uit Italië. Het blad van de tafel Rolf Benz 966 heeft een authentiek aandoende bootsvorm en heeft een gelederd oppervlak dat aangenaam warm aanvoelt. De tafel Rolf Benz 966 is in verschillende lengtes verkrijgbaar en de poten van aluminium zijn naar keuze verkrijgbaar in umbragrijs of verkeerszwart.

Kenmerken

  • Het natuursteen van het tafelblad kan worden uitgevoerd in het mooie Graphite brown dat een donkere uitstraling heeft of in het Carrara dat een lichte kleur (bijna wit) heeft.
  • De eetkamertafel is verkrijgbaar in vier afmetingen: 200 x 100 cm, 220 x 105 cm, 240 x 105 cm, 260 x 105 cm
  • De tafelhoogte is 74 cm
  • Het onderstel is gelakt in RAL 7022 umbra grijs en RAL 9017 verkeerszwart.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 966. De tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie