Rolf Benz fauteuil Onda

Waar vrijheid zich thuisvoelt

De Rolf Benz Onda is het nieuwe systeemprogramma van Rolf Benz. Door de vele keuzemogelijkheden biedt de Onda fauteuil van Rolf Benz een nieuwe vorm van vrijheid.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Onda fauteuil is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz fauteuil Onda

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt onze ‘buik’ een onbewuste, maar heel belangrijke rol. Zo wordt ook in een paar seconden bepaald of we spontaan verliefd worden op een fauteuil.

Het nieuwe systeemprogramma Rolf Benz Onda heeft een organische en moderne uitstraling. Met de vele keuzemogelijkheden biedt de Onda een nieuwe vorm van vrijheid, hierdoor is het toepasbaar in ieder interieur.

Rolf Benz Onda sluit als derde systeemprogramma van Rolf Benz aan bij de traditie van de zeer succesvolle producten Rolf Benz Ego en Rolf Benz Vida. Veelzijdig en ongecompliceerd combineert het een praktische modulaire opbouw met een organisch afgeronde vormgeving en de individuele mogelijkheden van een klassiek systeemprogramma. Verschillende modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd van de Rolf Benz Onda. Zowel één enkele, vrije opstelling als een ‘organisch’ woonlandschap in de ruimte behoord hierdoor tot de mogelijkheden. De fauteuils van de Rolf Benz Onda zijn ook perfect voor kleinere ruimtes.

Kenmerken

  • De twee comfortniveaus Classic en Lounge zorgen voor een individueel te kiezen zachtheid van zitting en rugleuning.
  • Voor optimaal zitcomfort zijn er twee zithoogtes verkrijgbaar van de Rolf Benz Onda.
  • Het moderne ovalen onderstel is verkrijgbaar in de afwerkingen: chroom mat, chroom glans, notenhout of eiken (in drie kleuren lak).

Design: Christian Werner

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw fauteuil uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Onda fauteuil is tevens in diverse andere  uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Christian Werner