Rolf Benz Linea fauteuil

2.041

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. De Rolf Benz Linea is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten.

Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Linea fauteuil stof. (actieprijs: colors of Rolf Benz) Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.041

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Linea fauteuil

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen.

De Rolf Benz Linea is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. De Rolf Benz Linea combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. De optioneel verkrijgbare niervormige kussens zorgen in de extra diepe variant voor optimale ondersteuning van de rug; ze kunnen in contrasterende materialen of kleuren worden geleverd. Een bijzonder designdetail is de moderne poot die in roestvrij staal of in zwart gespoten metaal verkrijgbaar is. Kies uit twee zitdiepten en twee zithoogten en geniet ervan u over de hele linie goed te voelen.

Rolf Benz Linea overtuigt door zijn heldere, puristische design dat naadloos past in de meest uiteenlopende levenssferen. Dit ziet u zowel terug in de losse bank als de aanbouwgroep. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende gestoffeerde voetenbank maakt dit meubel van elke thuis een oase van heldere stijl en goede smaak.

Kenmerken

 • De fauteuil heeft de afmetingen:
  • Breedte: 93 cm.
  • Diepte: 82 cm.
  • Hoogte: 73 cm.
 • De Rolf Benz Linea is verkrijgbaar is twee zithoogtes: 41 of 43 cm
 • De zitdiepte van de Rolf Benz Linea is  56 of 63 cm
 • Actie in Stofgroep 05 voor 1560,00!
 • Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Design: Cuno Frommherz

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Linea fauteuil stof. (actieprijs: colors of Rolf Benz)

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw Linea bank met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie Linea fauteuil

 • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
 • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
 • De actie is slechts tijdelijk geldig.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Diepte

82 cm.

Breedte

93 cm.

Hoogte

73 cm.

Designer

Cuno Frommherz