/
Studio MIK Nest hoekbank

Studio MIK Nest hoekbank

3.489

Wissen

Hoekbank Nest van Studio MIK omarmt u, uw gezinsleden en gasten als het ware. De opvallende grote losse kussens zorgen voor een aangenaam warm gevoel en voegen zich gemakkelijk naar uw zit of lig behoefte.

3.489

Wissen
Loading...

Beschrijving

Studio MIK Nest hoekbank

Dat Studio Mik bij dit model voor de naam Nest koos kan niemand verbazen. Één van de grootste kunstwerken die de natuur ons laat zien is de ingenieuze bouw van een vogelnest.

Met eenvoudige materialen wordt stukje bij beetje gebouwd aan een van de belangrijkste basisbehoeften van mens en dier: Een veilige warme plek om te wonen. Een nest is de meest elementaire uitdrukking van ons interieurvak.
We helpen graag mee om uw eigen vertrouwde ‘nest’ vorm te geven. Dit model omarmt u, uw gezinsleden en gasten als het ware. De opvallende grote losse kussens zorgen voor een aangenaam warm gevoel en voegen zich gemakkelijk naar uw zit of lig behoefte. Studio MIK legde met dit model de stevige basis en samen met onze stylisten en verkoopadviseurs geven we uw eigen nest graag een persoonlijke extra invulling.

Kenmerken

  • De hoekbank Nest van Studio MIK is zowel leverbaar met een longchair rechts als links
  • De hoekbank zoals getoond is leverbaar binnen 4 weken.
  • De Nest van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen (binnen 6 weken) leverbaar.

 

Hierboven vindt u een prijs voor hoekbank Nest zoals getoond. De Nest van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen leverbaar in stof vanaf €2959,-. Informeer -via het contactformulier of  in onze showroom – naar alle mogelijkheden.

 

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Uitvoering

Chaise longue voorstaand links, Chaise longue voorstaand rechts