ACTIE stoelen

DE ROLF BENZ 5+1 actie

Bij de aanschaf van 5 ROLF BENZ stoelen* de 6e cadeau.

* De actie is geldig op de Rolf Benz 600 + Rolf Benz 651 + Rolf Benz 652

De Rolf Benz 600
De Rolf Benz 600 is de hergeboorte van de klassieke kuipstoel in een nieuwe, frisse look. De vele vormgevingsopties en optionele draaifunctie laten ruimte voor uw eigen smaak en zorgen ervoor dat het stoelconcept van de Rolf Benz 600 in de meest uiteenlopende woonomgevingen thuis is.
De Rolf Benz 651
Comfortabel en licht, discreet en elegant, puristisch en tegelijkertijd luxueus: de Rolf Benz 651 speelt het kunststuk klaar om alle voorwaarden voor de beste zitervaring te verenigen. Het afgezette zitkussen blijkt daarbij een ware kunstgreep te zijn, want ondanks de zachte zitting doet de stoel wonderbaarlijk verfijnd aan en vormt deze een toonbeeld van een perfect uitgebalanceerd design.
De Rolf Benz 652
Ragfijne poten en een uitnodigende zachte bekleding: dat zijn de beide handelsmerken van de stoel Rolf Benz 652. Vooral de uiterst comfortabele zitting is bepalend voor het karakter van de stoelenreeks, want die is vervaardigd op basis van de ideale afmetingen voor zitdiepte, zithoogte en rughoogte. Daardoor vormt de zitting zich organisch naar de proporties van het lichaam.

Actievoorwaarden

Deze mooie Rolf Benz actie is geldig op de stoelen : Rolf Benz 600 + Rolf Benz 651 + Rolf Benz 652

  • De actie is geldig bij aanschaf van 5 stoelen Rolf Benz 600, 651 of 652.
  • De goedkoopste stoel wordt niet berekend.
  • De actie is geldig van t/m 30 april 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over DE actie artikelen