fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

GELDERLAND

Van ambachtelijke roots tot moderne pracht:
Gelderland in de spotlight

Stap binnen in de wereld van Gelderland, waar vakmanschap en eigentijds design samensmelten. Als Premium dealer laten wij u kennismaken met de unieke collectie van Gelderland meubelen. Met een erfenis die teruggaat tot 1936, belichaamt Gelderland de Nederlandse designgeschiedenis en biedt het meubelen die uitblinken in comfort, afwerking en duurzaamheid.

Ontdek de tijdloze schoonheid van Gelderland meubelen bij Donjon

Als Premium dealer van Gelderland, nodigen wij u uit om de moderne woonbeleving te ontdekken. Sinds de oprichting in 1936 heeft Gelderland een rijke geschiedenis in ambachtelijke meubelfabricage. Met een focus op zitcomfort, hoogwaardige afwerking en duurzaamheid, staat Gelderland synoniem voor kwaliteit. 
 
Onze medewerkers worden regelmatig getraind in de ambachtelijke fabricage van Gelderland meubelen in de productielocatie te Culemborg. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreid assortiment te presenteren, waarin de essentie van modern wonen tot uiting komt. Gelderland is niet alleen een meubelmerk, maar een vertegenwoordiging van de Nederlandse designgeschiedenis. Van de iconische ontwerpen van Jan des Bouvrie tot hedendaagse meesterwerken van talentvolle designers zoals Remy Meijers en Studio Truly Truly, biedt Gelderland een prachtige staalkaart van Dutch Design.
 
Kom naar Donjon en ervaar de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde zitcomfort van de Gelderland collectie. Onze showroom is uw persoonlijke portaal naar een wereld van kwaliteitsmeubelen vervaardigd met passie en expertise. We heten u van harte welkom.

In de spotlight

Ervaar luxe zitcomfort met
Gelderland banken bij Donjon

Stap in de wereld van ongeëvenaard zitgenot met Gelderland banken bij Donjon. Sinds 1936 staat Gelderland synoniem voor hoogwaardige ambacht en Dutch Design. Onze selectie biedt een tijdloze mix van comfort, stijl en duurzaamheid. Van iconische ontwerpen tot eigentijdse meesterwerken, elke bank weerspiegelt de Nederlandse designhistorie.

Laat u verwelkomen in onze showroom en ontdek de tijdloze elegantie van Gelderland banken.

Ontdek exclusieve hoekbanken van Gelderland bij Donjon

Als Premium Dealer van Gelderland, presenteert Donjon een exclusieve collectie hoekbanken. Elk stuk belichaamt het vakmanschap en eigentijds design waar Gelderland om bekend staat. Kies uit een scala aan stijlen en materialen voor een hoekbank die perfect aansluit bij uw woonwensen.

Bezoek onze showroom en laat u verwelkomen in de wereld van tijdloze elegantie en ongeëvenaard zitcomfort met Gelderland hoekbanken.

Gelderland fauteuils: Tijdloze zitbeleving bij De Donjon

Stap binnen in een wereld van ultiem zitgenot met de Gelderland fauteuils bij Donjon, uw Premium Dealer. Al decennialang staat Gelderland synoniem voor hoogwaardige ambacht en eigentijds design. Onze collectie fauteuils belichaamt deze erfenis met comfortabele elegantie en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een klassieke loungefauteuil of een moderne relaxstoel, elke Gelderland fauteuil vertelt een verhaal van Dutch Design.

Bezoek onze showroom en dompel uzelf onder in de tijdloze zitbeleving van Gelderland.

Gelderland salon- en bijzettafels: Tijdloze praktische elegantie

Ontdek de sublieme balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze collectie Gelderland salon- en bijzettafels bij De Donjon. Elk meubelstuk straalt tijdloze klasse uit met een eigentijds design. Deze tafels zijn niet alleen functionele toevoegingen aan uw interieur, maar ook artistieke statementstukken die ruimtes verlevendigen. Ontdek de veelzijdigheid in vormen en materialen die uw huis verfraaien en uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Bezoek onze winkel en ervaar de harmonie van elegantie en praktisch gebruik met de Gelderland salon- en bijzettafels.

Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies

Bij De Donjon bent u altijd welkom tijdens onze reguliere openingstijden. Wilt u echter verzekerd zijn van uitgebreid advies of de juiste interieuradviseur voor u beschikbaar hebben? Of heeft u de voorkeur voor advies aan huis? Maak dan eenvoudig een afspraak. Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om u te begeleiden in onze showroom, waar u de meubels kunt ervaren en de materialen kunt voelen. We komen ook graag bij u thuis voor advies over maatvoering en kleuruitvoering.

Kies in het onderstaande formulier uw gewenste afspraak en uw voorkeurs datum en tijd. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om deze afspraak door te nemen en de datum en tijd definitief te bevestigen.