fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

EYYE is het platform voor Dutch Design meubelen

EYYE is een vooruitstrevend Nederlands merk met een nieuwe kijk op modern design. De designklassiekers kent u. U waardeert ze om hun tijdloze vormen, hun comfort, vakmanschap en vooruit, om hun status. Ze maken een interieur compleet. Dat is waar. Maar maken ze uw interieur ook bijzonder? Onderscheidend? Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE is een Nederland design merk dat prachtige meubels ontwerpt met een internationale uitstraling. In de collectie van EYYE vindt u banken, tafel, stoelen en accessoires met zowel architectonische als ronde vormen, in warme én frisse kleuren.

EYYE klassiekers van de toekomst

EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. En doordat EYYE onderdeel is van de Dutch Quality Group, bent u verzekerd van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en de modernste technieken.

EYYE heeft voor elk ontwerp een bekleding die bij u past

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze voor een meubel. Het bepaalt de uitstraling van het meubel en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. EYYE heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Er is keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en wel dertig prachtige leersoorten. Alle materialen die EYYE gebruikt worden met de grootste zorg geselecteerd om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Voor elk ontwerp is er een bekleding die bij u past.

Bezoek de Donjon en ontdek EYYE!

Eyye & tom dissel

Na bank Cella en poef Kub is de Dura bank het derde ontwerp van Tom Dissel voor EYYE. Tom zoekt in zijn werk de grenzen op tussen ambacht en industrie. Hij start met ontwerpen door te experimenteren met materialen en vorm.  Zo ontstaan verrassende resultaten die hij vervolgens vertaalt naar een functie en uiteindelijk een product. Hierdoor behoudt hij een spontaniteit in zijn ontwerpen die een bepaalde vanzelfsprekendheid uitstralen.

Tom heeft al sinds zijn studietijd zijn eigen studio in productontwerp. In 2011 heeft Tom met zijn ontwerp Inside Out de Elle Decoration Talent Award gewonnen en is zijn stoel opgenomen in de collectie van Label. In 2014 won Tom de Dutch Design Challenge USA met zijn Home Harbor.

.

Products not found
Products not found

.

EYYE AM DIFFERENT AND PERSONAL​

Zoekt u een bank of fauteuil die helemaal aansluit bij uw smaak en woonstijl? Dan bent u bij EYYE helemaal aan het goede adres. 

Om uw EYYE design meubel helemaal naar uw zin te maken, is er keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en dertig prachtige leersoorten. Voor elke ontwerp is er een bekleding die bij u past.

Dit zorgt ervoor dat kiezen een feest wordt en uw meubel uniek. Vindt u een keuze maken toch wat lastig? Dan zijn er altijd de adviseurs van De Donjon die u graag helpen.

Products not found

EYYE een nieuwe kijk op modern design

Vooruitstrevend en van nederlandse bodem

EYYE is een vooruitstrevend Nederlands merk met een nieuwe kijk op modern design. In 2017 geïntroduceerd als zusje van het bekende merk Design on Stock en onderdeel van Dutch Quality Group.

De EYYE promise

  • EYYE biedt kansen aan nieuw talent. Ze bieden jonge designers de mogelijkheid de klassiekers van de toekomst te ontwerpen.
  • Voor de hoogte kwaliteit moet u bij EYYE zijn. EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group, waardoor u verzekerd vent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken.
  • Voor de meubelen van EYYE betaalt u een aantrekkelijke prijs. Omdat de collectie ‘clean & mean’ in eigen land wordt geproduceerd, komt dat niet alleen het milieu ten goede, ook kan EYYE hierdoor de prijzen heel vriendelijk houden.
  • EYYE meubelen heeft u snel in huis. De meubelen worden gemaakt naar u wens en geleverd binnen enkele weken.
  • Alle meubels en accessoires van EYYE worden in Nederland ontworpen én geproduceerd.

Een nieuwe blik op design

In de collectie van EYYE vindt u originele en frisse ontwerpen in de vorm van banken, stoelen, tafels en accessoires. De ontwerpen zijn mooi, modulair en multifunctioneel. Zoals de EYYE Dura: een compacte, uitnodigende bank die net zo als comfortabel zit als hij eruitziet. Of de modulaire Curv stoel waarbij u zelfde de kleur van zowel de zitting, tussenstuk als de poten kunt kiezen.

Vrijheid

Om u EYYE meubel helemaal naar u zin te maken, is er keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en wel dertig prachtige leersoorten. Voor elk ontwerp is er een bekleding die bij u past. Zoveel mogelijkheden maken kiezen waar feest, maar wij begrijpen dat zoveel mogelijkheden soms ook lastig kunnen zijn. Daarom zijn er onze deskundige adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Uiteraard bent u van harte welkom om te gaan proef zitten! Ontdek de meubels van EYYE bij de Donjon.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.