Artifort meubel collectie

Artifort staat voor design meubelen die een leven lang meegaan. In de meeste gevallen worden ze doorgegeven van generatie op generatie.
Dat is waar het wereldberoemde merk Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.
Het geheim hiervoor is het gebruik van hoogwaardige materialen, de vakmensen van Artifort en gerenommeerde designers: van Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI tot Ilse Crawford en Luca Nichetto.

Topdesign van Artifort

De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Maar niet alleen voor een museum ook voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Alles is eigen hand

De collectie van Artifort wordt geheel op eigen productie locaties (in Schijndel (NL), Lanaken (BE) en Bursa (TU) gemaakt. Hier werk een groot team van professionals en specialisten met veel liefde aan de toonaangevende en innovatieve designmeubels, meubel concepten en maatwerk.
Artifort vindt het hierbij belangrijk de milieu-impact van haar activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Dit doen ze onder andere door het herstofferen van meubels, hergebruik van restmaterialen en het produceren van meubels met een lange levensduur. Daarnaast maakt Artifort zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen, die ze inkopen bij lokale gecertificeerde toeleveranciers.

Artifort bij de Donjon

De Donjon is een van de exclusieve dealers van Artifort. De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u dan ook graag de collectie met mooie design meubelen van Artifort. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte, uw woonwensen en zitvoorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door de design klassiekers van Artifort.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie