fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Kwaliteit als basisprincipe

De Sede

.

Handcrafted masterpieces van de sede

De Sede heeft zich volledig toegelegd op de vervaardiging, op het werk met de hand. Dankzij de verfijning en de perfectie van het vakmanschap wat ze sinds de oprichting van het bedrijf hebben gecultiveerd, kunnen we er zeker van zijn dat elk meubelstuk dat door de Sede geproduceerd wordt voldoet aan de uiterst strenge en hoge kwaliteitsnormen.

Met hun unieke lederproducten prikkelen ze alle zintuigen van mensen wereldwijd en laten hoofden draaien met elke creatie. Elke meester in de werkplaats in Klingnau, Zwitserland, beantwoordt aan die oproep.

De wortels van de Sede zijn de jarenlange en diepgewortelde lederexpertise die een stabiele groei van de werkplaats mogelijk maakt. Gedreven door voortdurende productinnovatie en in een streven naar het beste, bloeit de collectie in steeds wisselende vormen.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door de handcrafted masterpieces van de Sede.

De Sede fauteuil DS-344De Sede fauteuil DS-344 sfeer
De Sede DS-344 fauteuil
De Sede fauteuil DS-266De Sede fauteuil DS-266 sfeer
De Sede DS-266 Yoga fauteuil
De Sede fauteuil DS-51 paDe Sede fauteuil DS-51 sf
De Sede DS-51 Slim fauteuil

Sculpturen met een onmiskenbare uitdrukking

Een stijlvolle metgezel voor overal en altijd.

Bij de DS-515 draagt een filigraan, gerund onderstel van
van staal het uitnodigende zitgedeelte. Bij de DS-515 dient een dunne draadconstructie als vormgevend frame waarover een gewatteerde lederen bekleding wordt getrokken.

Het gevouwen en geplooide leder definieert het delicate design, de meesterlijke lederen naden en de verfijnde details. Een inzetstuk van textiel in de rugleuning geeft de stoel een karakteristieke noot, en het algehele vakmanschap van de samenstelling maakt hem tot een stijlvolle metgezel
aan de eettafel, in het thuiskantoor of in de vergaderzaal.
 Met een speciale hoes is hij ook perfect voor semi-buitengebruik.

.

Bestel gratis het nieuwste collectieboek

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u kosteloos het Collectieboek op!

Modulair zitsysteem met beweegbare rugleuning

Bij de verdere ontwikkeling van het modulaire zitsysteem werd de organische vorm van het sculpturale lichaam filigreiniger, slanker en moderner. In plaats van de draaibare metalen platen van Hugo de Ruiter zorgt nu een hoogwaardige kunststofplaat, die 2012 in alle gewenste rondingen kan buigen, ervoor dat de beweegbare rugleuning gemakkelijk om de gehele zitting heen kan worden geplaatst – op welke manier dat ook maar past.

Samen met de strakkere contouren en slankere poten is DS-167 uiteindelijk geworden wat het nu is: een bestseller.

De Sede DS-17 bank
De Sede bank DS-450 sfeer
De Sede bank DS-450 Twist

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van De Donjon

ROUTE NAAR DE donjon

Bij De Donjon op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste collectie van De Sede. De Sede meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken en fauteuils. De Sede producten zijn alleen te vinden in exclusieve gespecialiseerde meubelzaken, waarvan De Donjon er een is. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze de Sede specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.