Harvink header

Harvink Meubelen

Eigenzinnige, originele en met passie ontworpen designmeubelen. Zo typeren we met trots de Harvink collectie. Op de volgende pagina’s tonen we de banken, fauteuils, stoelen en tafels van Harvink. De rode draad in de Harvink collectie vormt de van buitenaf zichtbare (metalen) frameconstructie die functioneel in alle ontwerpen is geïntegreerd.

Lees meer over Harvink >>

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Harvink meubelen

Visie Harvink

Uitgangspunt voor elk nieuw te ontwerpen Harvink-meubel is de zichtbare (metalen) frameconstructie. Vanuit deze gedachte streven ze ernaar originele en herkenbare designmeubelen te produceren voor mensen met een eigenzinnige smaak. Om dit te realiseren betrekken ze telkens topdesigners bij het ontwerpen van de Harvink collectie. Hierdoor creëren ze keer op keer kwaliteitsproducten van 100% Nederlands fabricaat.

Stoffering Harvink

Harvink acht een meubelstof geschikt voor bekleding wanneer deze overtuigend scoort bij de beoordeling op kleur, slijtvastheid, onderscheidend vermogen, lichtechtheid, samenstelling en ‘touch’. Alle zitmeubelen worden gestoffeerd met afritsbare bekleding. Dit is praktisch met het oog op reinigen en vernieuwen. Deze vorm van stoffering geeft een nonchalante uitstraling in het gebruik.

Comfort Harvink

Uitsluitend de beste kwaliteit koudschuim is geschikt als vulling in onze zitmeubelen. U ziet het niet, maar u voelt het wel! Koudschuim volgt namelijk als geen ander vulmateriaal de contouren van uw lichaam, ondersteunt het perfect en garandeert jarenlang zitcomfort.

Constructie Harvink

Alle Harvink-meubelen vallen op door hun (metalen) frameconstructie. Deze constructiewijze is het essentiële element van elk meubelontwerp en bepaalt de Harvinksignatuur. Binnen deze constructiewijze zijn veel variaties mogelijk: rechttoe rechtaan, plat, rond of ovaal, verend, gebogen, gelast of geschroefd, het is allemaal zichtbaar aan de buitenkant. U ziet het bij Harvink.