Harvink headerHarvink meubel collectie

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort.
Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. Een doelstelling die sinds de oprichting in 1947 binnen Harvink wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalend zal zijn. De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Harvink staat al decennia voor kwaliteit.

Topdesign van Harvink

Eigenzinnige, originele en met passie ontworpen designmeubelen. Zo typeren we met trots de Harvink collectie. Op de volgende pagina’s tonen we de banken, fauteuils, stoelen en tafels van Harvink. De rode draad in de Harvink collectie vormt de van buitenaf zichtbare (metalen) frameconstructie die functioneel in alle ontwerpen is geïntegreerd. 

Op en top Nederlands

De Harvink-collectie produceren ze volledig zelf, in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers en toeleveranciers. De materialen komen uit Nederland. Zo kunnen ze het productieproces en de kwaliteit altijd goed bewaken. En – ook heel belangrijk – we beperken de CO2 uitstoot door transport.

Harvink bij de Donjon

De Donjon is een van de exclusieve dealers van Harvink. De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u dan ook graag de collectie met mooie design meubelen van Harvink. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte, uw woonwensen en zitvoorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door het design van Harvink.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie