Arco Pivot kast

1.725

Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pivot kast. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.725

Loading...

Beschrijving

Arco Pivot kast

Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden.

Het vernieuwende van dit kastje is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn. Een verrassend kastje, dat bij uitstek geschikt is voor het opbergen van kleine rondslingerende voorwerpen en dagelijkse benodigdheden en ook uitstekend dienst kan doen als wandtafel.
Bovenop de wandtafel kun je kwijt wat je graag wilt laten zien en in de twee lades berg je op wat je uit het zicht wilt hebben. De Pivot past daarmee perfect in een woonkamer, maar ook in een slaapkamer of garderobe misstaat dit ontwerp van Raw Edges niet.

Kenmerken

  • De afmetingen van de Pivot kast zijn:
    • Breedte: 82 cm.
    • Diepte: 29/63 cm.
    • Hoogte: 100 cm.
  • De Pivot kast is gemaakt uit massief eiken (romp en poten)
  • Voor de afwerking kan gekozen worden voor alle Arco kleuren en afwerkingen.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Arco kast helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pivot kast. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 14,5 kg
Afmetingen 82 × 63 × 100 cm
De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Hoogte

100 cm.

Designer

Raw Edges