fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ZWEVENDE WANDMEUBELS VAN TIJDLOOS DESIGN

Banz Bord

Wat een design wandmeubel van Banz Bord uniek maakt is haar zwevende concept, waarbij wandkasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek, onzichtbaar aan de wand kunnen worden gemonteerd.

De ongekende flexibiliteit in vorm, kleur én maatvoering die hier uit voortkomt verschaft Banz Bord klanten een ongekende vrijheid om hun wandmeubel volledig naar persoonlijke voorkeur en situatie samen te stellen.

Daarbij maakt het strakke, volkomen tijdloze design van de in Nederland geproduceerde wandmeubels van Banz Bord dat u er niet snel op uitgekeken zult raken.

De Banz Bord productlijnen

Kiest u voor Banz Bord, dan kiest u dus voor hét origineel als het gaat om zwevende wandmeubels!

De Banz Bord wandmeubel collectie bestaand uit 4 productlijnen: De Aplha, Beta, Cloud en Jubilé. Alle productlijnen bieden vele mogelijkheden tot het aanpassen naar uw individuele smaak.  

Laat u nu vrijblijvend adviseren door een van inrichtingsadviseur van De Donjon

ALPHA

Met het Banz Bord ALPHA programma kiest u voor een strak en zakelijk design wandmeubel, dat bijdraagt aan een rustig en sfeervol interieur. Karakteristiek voor een Banz Bord ALPHA wandmeubel zijn de strakke, rechte contouren van de wandkasten, de vlakke fronten en rechte wand- en verbindingsplanken. 

Een zwevend wandmeubel uit het ALPHA programma is tevens uit te rusten met een in het oog springende, elektrische sfeerhaard.

BETA

Een design wandmeubel uit het Banz Bord Bèta programma is uitermate geschikt voor diegenen die houden van wat meer rondingen aan hun wandmeubel. 

De elegante, afgeronde contouren van de zwevende wandmeubels in dit programma maken Banz Bord BÈTA een tijdloze smaakmaker binnen Banz Bord. Alle wandkasten in het BÈTA programma hebben afgeronde fronten, waar alle wandplanken een afgeronde voorzijde bevatten.

CLOUD

Een zwevend wandmeubel uit het Banz Bord Cloud programma is uitermate geschikt als design TV wandmeubel of audio meubel, daar het uitgerust kan worden met een onzichtbaar geïntegreerde high-end, HiFi speakerset van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het Nederlandse Hepta Design Audio.

Hedendaagse toepassingen als audio streaming, Bluetooth en WiFi worden hierbij ondersteund. Uiteraard hebben klanten alle vrijheid om hun Banz Bord Cloud design wandmeubel zelf samen te stellen. Creëer zo zelf uw zwevend TV meubel, audio meubel of gewoon een design wandmeubel. De keuze is aan u!

Banz Bord Jubilé

jubileum actie

Banz Bord is jarig en trakteert. U profiteert!

Banz Bord is dit jaar 55 jaar uitvinder, pionier en producent van “zwevende design wandplanken en kasten” van buitengewoon hoogwaardige topkwaliteit.  Ze vieren dat met een wel heel speciale aanbieding voor u.

Tijdelijk biedt Banz Bord de originele Banz Bord Jubilè samenstelling aan van €7445,- voor €5495,- incl. BTW en vakkundige montage bij u thuis!

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Banz Bord.

Op zoek naar een nieuw wandmeubel maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Banz Bord een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Banz Bord wandmeubels

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is.

In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Alle ruimte voor creativiteit

De functie van een design wandmeubel van Banz Bord kan volledig door u als klant worden bepaald. Zo kunt u, uw eigen design TV wandmeubel, computermeubel, audiomeubel, boeken- of vitrinekast naar hartenlust zelf componeren.

De Banz Bord collectie bij De Donjon

Bij De Donjon kunt u terecht voor de verschillende productlijnen van Banz Bord. Kast systemen die helemaal naar u eigen woonwensen zijn aan te passen. De ervaren interieuradviseurs van De Donjon staan voor u klaar om samen met u het ideale Banz Bord meubel samen te stellen.