fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Exclusief
Leolux event

Kom naar onze
exclusieve Leolux design talk
met designer Joel Booy!

Graag nodigen wij u uit voor een uniek evenement op donderdag 26 oktober, in samenwerking met de gerenommeerde art-director van Leolux en deel van Studio Truly Truly, Joel Booy. Hij zal zijn inspiratie, creatieve proces en zijn invloed op de wereld van design met u delen. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij we u onderdompelen in de prachtige wereld van design en innovatie.

Leolux design talk: Een Avond met Joel Booy

Op donderdag 26 oktober -tijdens de Dutch Design Week- verwelkomen we u graag op ons bijzondere Leolux event in samenwerking met de getalenteerde art-director van Leolux, Joel Booy, bekend van Studio Truly Truly. Gedurende de avond neemt Joel u mee in zijn creatieve wereld, waarbij hij zijn bronnen van inspiratie, zijn innovatieve ontwerpproces en zijn bijdrage aan de designindustrie zal belichten.

Op deze bijzondere avond, vanaf 19:30 uur, nodigen we u uit om samen met ons te genieten van de inspirerende wereld van design. We verwelkomen u graag in onze Leolux Select Store by Donjon, gelegen op meubelplein Ekkersrijt 4040.

Maak kennis met de
art-director van Leolux

Ontdek de Visionaire Wereld van Studio Truly Truly en Leolux

Maak kennis met Joel Booy, mede-oprichter van Studio Truly Truly, een toonaangevend designstudio gevestigd in Dordrecht, Nederland. Samen met zijn vrouw Kate Booy, deelt hij een unieke visie op design en heeft hij invloed op diverse creatieve domeinen, waaronder productontwerp, verlichting, meubels, textiel, ruimtelijke installaties en art-direction. Hun ontwerpen worden gekenmerkt door doordachte functionaliteit en zintuiglijke esthetiek, waarmee ze de manier waarop mensen objecten gebruiken en waarnemen willen vernieuwen. Ontdek hoe deze visionairen de toekomst van meubeldesign vormgeven.

Het meesterschap van Joel Booy bij Leolux en in onze Select Store

Joel Booy is niet alleen mede-oprichter van Studio Truly Truly, maar ook de befaamde art-director van Leolux. Samen met Kate Booy heeft hij een cruciale rol gespeeld bij het bewaken van het design-DNA van dit Nederlandse meubelmerk. Ontdek hoe Joel Booy met zijn innovatieve ontwerpen de toon zet in de designwereld. Daarnaast heeft Studio Truly Truly een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de inrichting van onze Leolux Select Store by Donjon, waar hun creativiteit en vakmanschap samenkomen.

Een avond vol inspiratie en dialoog met Joel Booy

Laat u inspireren door het meesterschap van Joel Booy en krijg inzicht in zijn creatieve proces en visie op design. De avond biedt een unieke kans om persoonlijk in gesprek te gaan met deze visionair. Stel uw vragen en laat u onderdompelen in de wereld van design.

Reserveer nu uw plek voor dit exclusieve LEOLUX evenement

Mis deze bijzondere kans niet om de wereld van Studio Truly Truly en Leolux te ontdekken. Schrijf u vandaag nog in voor dit exclusieve evenement op donderdag 26 oktober. 

Schrijf u nu in voor deze Leolux Design talk.

Schrijf u in voor dit Leolux event

Programma donderdagavond
26 oktober 2023

19:00u Inloop
We heten u graag welkom met een kopje koffie en wat lekkers in onze
 Leolux Select Store by Donjon. Ekkersrijt 4040, Son
19:30u Lezing Joel Booy
Op deze bijzondere avond willen we meer doen dan u alleen de meubels tonen. We willen u meenemen naar de fascinerende wereld van design door middel van een boeiende en inspirerende lezing van Joel Booy. Want design heeft de kracht om de wereld waarin we leven een stukje mooier te maken.
(let op: door de Australische afkomst van Joel Booy al de lezing in het Engels gegeven worden.)
20:30u / 21:00u Afsluiting van de avond