fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Exclusief
Rolf Benz event

Stap binnen in de wereld van innovatief design:
Bezoek het Rolf Benz event

Ervaar een avond vol designinspiratie bij De Donjon’s exclusieve Rolf Benz Event op 25 januari 2024. Ontdek de unieke samenwerking tussen Beck Design en Rolf Benz, waar creatieve meubelkunst tot leven komt. Mis deze kans niet om te duiken in de toonaangevende wereld van designmeubilair.

Ontdek de kunst van ontwerp:

Rolf Benz event bij De Donjon

Tijdens het exclusieve Rolf Benz Event op donderdag 25 januari 2024, bieden we u een unieke kans om meer te leren over de gevierde ontwerpers Silja en Norbert Beck, bekend als Beck Design. Hun creaties voor Rolf Benz en Leolux hebben de designwereld veroverd met innovatieve modellen zoals de Rolf Benz KUMO, een bankprogramma dat zitcomfort opnieuw definieert met organische rondingen.

Beck Design en hun samenwerking met Rolf Benz

Beck Design, bestaande uit Silja en Norbert Beck, vormen een gerenommeerd ontwerpersduo in Duitsland. Beck Design heeft met haar grensverleggende creaties de esthetiek van Rolf Benz en Leolux vormgegeven. Hun samenwerking heeft geleid tot enkele van de meest iconische meubelstukken die elegantie en functionaliteit combineren tot verbluffende kunstwerken. Tijdens deze avond zullen we dieper ingaan op de visie van Beck Design en hun invloed op de wereld van designmeubilair.

Beck Design: Pioniers in toonaangevend meubelontwerp

Ontdek tijdens dit event hoe Beck Design met vakmanschap en visie vorm geeft aan moderne interieurs. De avond biedt een diepgaande inkijk in de wereld van Beck Design, waarbij zij hun passie voor vakmanschap, de symbiose van werk en privéleven, en de invloed van de natuur op hun creatieve proces zullen delen. Ontdek de verhalen achter hun iconische ontwerpen voor Rolf Benz en Leolux, terwijl ze in gesprek gaan over hun langdurige samenwerking en favoriete meubelstukken die ze voor Rolf Benz hebben ontworpen.

Inhoud van de avond: Een blik achter de schermen

Tijdens deze avond wordt een fascinerende inkijk geboden in de wereld van Rolf Benz, met bijzondere aandacht voor de bijdrage van Beck Design. Verwacht boeiende presentaties en exclusieve onthullingen over het ontwerpproces en de inspiratie achter enkele van de meest spraakmakende meubelstukken van deze tijd. Een unieke gelegenheid om de creatieve geesten achter de meubels te ontmoeten en meer te leren over de innovatieve benadering van Beck Design.

Schrijf u in voor het exclusieve Rolf Benz eent

Mis deze unieke kans niet om de inspirerende wereld van design te ervaren. Schrijf u nu in voor het exclusieve Rolf Benz event bij De Donjon en laat u inspireren door de visionaire ontwerpen van Beck Design. Wees erbij op donderdag 25 januari 2024 in het Rolf Benz Experience Center Eindhoven voor een avond vol creativiteit en verfijning!

Schrijf u in voor het Rolf Benz event

Mis deze exclusieve kans niet om de visie van Beck Design te ervaren! Schrijf u nu in voor het Rolf Benz Event bij het Rolf Benz Experience Center Eindhoven. Laat u inspireren door hun ontwerpen en de unieke inzichten die ze met u zullen delen.

Programma donderdagavond
25 januari 20234

19:00u Ontvangst

Ervaar een warm onthaal met smakelijk koffie en lekkernijen in ons Rolf Benz Experience Center, te vinden op Ekkersrijt 4005 in Son, bij De Donjon

19:30u Lezing Beck Design

Tijdens deze bijzondere avond streven we naar meer dan alleen het tonen van meubels. Maak u klaar voor een boeiende en inspirerende lezing door ontwerpstudio Beck Design waar we u meenemen op een reis door de betoverende wereld van design. Want design heeft de kracht om onze leefomgeving te verrijken.
(let op: door de afkomst van ontwerpstudio Beck Design zal de lezing in het Duits gegeven worden.)

21:00u/21:30u Afsluiting van de avond