Exclusief
Donjon event

Graag nodigen we u uit
voor ons event

Op 22 juni 2023 organiseren we een exclusief event in samenwerking met de art-director van Pode, Roderick Vos. Wilt u graag aanwezig zijn bij dit event? Het enige dat u dan hoeft te doen, is u inschrijven met het formulier hieronder. 

Uitnodiging voor event met Roderick Vos

Ontdek het exclusieve evenement met Roderick Vos op donderdag 22 juni 2023! Op deze bijzondere avond, vanaf 19:30 uur, nodigen we u uit om samen met ons te genieten van de inspirerende wereld van design. We verwelkomen u graag in onze Leolux Select Store by Donjon, gelegen op meubelplein Ekkersrijt 4040.

Maak kennis met de
art-director van pode

ONTWERPER RODERICK VOS

Roderick Vos, de befaamde art-director van Pode, zal deze avond het woord nemen. Met zijn buitengewone talent bewaakt hij het DNA van dit moderne Nederlandse meubelmerk. Pode staat bekend om zijn kleurrijke en eigentijdse ontwerpen. Roderick Vos heeft -samen met zijn vrouw Claire- een cruciale rol gespeeld bij het ontwikkelen van de visie en de collectie van Pode. Hun innovatieve, speelse en functionele ontwerpen hebben Pode doen uitgroeien tot een van de meest geliefde meubelmerken in Nederland.

ONTWEPRS-FAMILIE VOS

De ontwerpgenen van de familie Vos zijn duidelijk zichtbaar. Vader Henk Vos heeft met zijn creatieve en tijdloze ontwerpen voor Gelderland een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de meubelindustrie. Roderick Vos, erfgenaam van deze ontwerptraditie, zet nu zelf zijn stempel op de designwereld. Zijn spraakmakende creaties voor gerenommeerde merken zoals Fatboy, Moooi en Design on Stock getuigen van zijn ongeëvenaarde talent en passie voor design.

Mis deze unieke kans niet om de creatieve geest van Roderick Vos te ervaren en te ontdekken hoe zijn ontwerpen de grenzen van de designwereld verleggen. Wees erbij op donderdag 22 juni 2023 en laat u inspireren door het meesterschap van deze geweldige designer.

Reserveer nu uw plek voor dit exclusieve evenement met Roderick Vos!

SCHRIJF u IN VOOR HET EVENT

Programma donderdag 22 juni

19:30 Start event

We heten u graag welkom bij ons event. 

20:00 Lezing Roderick Vos

In onze Leolux winkel presteren we u graag – naast de gehele Leolux collectie – ook sinds kort de totale collectie van Pode. Het leek ons dan ook een mooi moment om dit samen met de art-director van Pode in te luiden. 

Op deze bijzondere avond willen we meer doen dan u alleen de meubels tonen. We willen u meenemen naar de fascinerende wereld van design door middel van een boeiende en inspirerende lezing van Roderick Vos. Want design heeft de kracht om de wereld waarin we leven een stukje mooier te maken.

21:00 Afsluiting van de avond