Keralux® ballpoint remover II

Voor het verwijderen van ballpoint strepen, inkt & lippenstift uit gepigmenteerd, semi- en volaniline gladleder. Vlekverwijderaar voor de meeste ledersoorten. Verwijdert oudere vlekken zoals ballpointstrepen, inkt, lippenstift, viltstift, schoensmeer en meer.

 

19

Loading...

Beschrijving

Keralux® ballpoint remover II

Voor het verwijderen van ballpoint strepen, inkt & lippenstift uit gepigmenteerd, semi- en volaniline gladleder. 

Vlekverwijderaar voor de meeste ledersoorten. Verwijdert oudere vlekken zoals ballpointstrepen, inkt, lippenstift, viltstift, schoensmeer en meer.

Werkwijze

Fles voor gebruik goed schudden. Open de fles en dompel een schoon wattenstaafje onder tot deze goed vochtig is. Zonder druk op de vlek deppen en zo de vleksubstantie op laten lossen. Met de hoek van een velletje kleurloos keukenpapier direct opnemen. Let op: nooit met druk deppen of wrijven!

Om de wattenstaafjes zo efficiënt mogelijk te benutten kun je het volgende proberen: Werk met het wattenstaafje van punt A naar punt B. Terwijl je dit doet maak je met het wattenstaafje een terugdraaiende beweging naar punt A. Je zorgt er dus voor dat er altijd een ‘schoon’ stukje van het  wattenstaafje de penstreep raakt. Zodra het wattenstaafje vies is gebruik je de andere kant en vervolgens begin je hetzelfde proces opnieuw, maar met een nieuw wattenstaafje. Op deze manier voorkom je dat je de inkt aan het begin van de penstreep op een andere plek weer insmeert.

Vervolgens het leder na behandelen met onderhoudsproducten uit uw reguliere onderhoudsset. Even reinigen en direct daarna voeden/beschermen.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Op advies of bij vlekken
  • Tenminste houdbaar tot: 36 maanden na productiedatum
  • Inhoud: Keralux® ballpoint remover II (50ml), doekje.
  • Niet geschikt voor: kunstleer, leder met een wax- en/of oliefinish, saddle leder.
  • Belangrijk: test op een onopvallende plek of het leder verkleurt. Als dit het geval is vragen we je even contact op te nemen via de contactpagina.
  • Tip: geduld is een schone zaak. Liever enkele keren herhalen en voorzichtig behandelen dan alles in een keer willen doen. Bij twijfel kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie