Keralux® magic ink roller plus

Voor het verwijderen van ballpoint strepen, inkt & lippenstift uit gepigmenteerd gladleder. Vlekverwijderaar voor verse vlekken in gepigmenteerd leder. Verwijdert ballpointstrepen, inkt, lippenstift, viltstift, schoensmeer etc. Een verse vlek is een vlek van niet meer dan 5 dagen oud, dit kan per leder verschillen.

 

14

Loading...

Beschrijving

Keralux® magic ink roller plus

Voor het verwijderen van ballpoint strepen, inkt & lippenstift uit gepigmenteerd gladleder. 

Vlekverwijderaar voor verse vlekken in gepigmenteerd leder. Verwijdert ballpointstrepen, inkt, lippenstift, viltstift, schoensmeer etc. Een verse vlek is een vlek van niet meer dan 5 dagen oud, dit kan per leder verschillen.

Werkwijze

Gebruik de inktroller en de doek, fles voor gebruik goed schudden. Maak de Keralux® ink roller open en rol deze over de schone doek tot dat de roller nat aanvoelt. Trek vervolgens een lijntje met de roller over een stukje van de pennenstreep. Met een schoon stukje van de doek dep je voorzichtig over het stuk pennenstreep wat je zojuist aangestipt hebt. Veeg de Keralux® ink roller weer schoon op een schoon stukje doek, behandel vervolgens een nieuw stukje pennenstreep. Behandel op deze wijze de complete vervuiling. Geduld is hierin een schone zaak. Bekijk ook eens het instructiefilmpje op youtube voor meer informatie! Vervolgens na behandelen met de reiniger uit uw reguliere onderhoudsset. Eventueel weer voeden en beschermen.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Op advies of bij vlekken
  • Tenminste houdbaar tot: 36 maanden na productiedatum
  • Inhoud:Keralux® magic ink roller I plus (10ml), doekje.
  • Niet geschikt voor: vol-aniline leder (natuurlijk gladleder), ruw leder (nubuck, velours, opgeschuurd leder, ), saddle leder (gladleder met een wax- en/of oliefinish), kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.
  • Tip: voor oudere vlekken, vol-aniline, semi-aniline en andere gepigmenteerde leder is er de Keralux® ballpoint remover II.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie