fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

LEOLUX
OUTLET

Ontdek unieke kortingen in de Leolux Outlet bij Donjon

Stap binnen in de wereld van exclusief design tegen onweerstaanbare prijzen. De Leolux outlet bij Donjon biedt showroommodellen en snelle leveringen met aantrekkelijke kortingen. Kom naar onze showroom, ervaar het meubel en geniet snel van uw Leolux meubel.

Welkom bij de Leolux outlet van de Donjon!

Bent u op zoek naar hoogwaardige Leolux meubelen tegen scherpe prijzen? Dan bent u hier aan het juiste adres. In onze Leolux outlet vindt u een uitgebreide selectie showroommodellen die direct beschikbaar zijn. Profiteer van aanzienlijke kortingen op prachtige Leolux designstukken. Onze showroommodellen zijn zorgvuldig geselecteerd uit onze collectie, waardoor u de kans krijgt om een exclusief Leolux meubel in huis te halen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze meubelen zijn direct leverbaar, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Bij Donjon streven we ernaar om u de beste aanbiedingen te bieden. Onze Leolux Outlet is gevuld met speciale acties en aanbiedingen, zodat u optimaal kunt profiteren van de kwaliteit en het vakmanschap waar Leolux om bekend staat.

Wilt u het meubel eerst ervaren voordat u tot aankoop overgaat? Kom dan naar onze showroom en laat u inspireren door de prachtige Leolux collectie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk voor uw interieur. Mis deze kans niet om een exclusief Leolux meubel in huis te halen tegen een onweerstaanbare prijs. Bezoek onze Leolux outlet bij Donjon en ervaar zelf de unieke combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Wees er snel bij, want onze showroommodellen vliegen de deur uit!

Kom naar de showroom, ervaar het meubel en ben snel in het bezit van uw Leolux meubel. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Donjon!

OnZE LEOLUX outlet collectie

Veelgestelde vragen

De Leolux outlet meubelen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Donjon en de Leolux Select Store, een divisie van Donjon. Voorafgaand aan uw bezoek kunt u gerust informeren in welke showroom het specifieke meubel van uw keuze te bezichtigen is.

U vindt ons op :
Donjon
Ekkersrijt 4001
5692 DB SON

Leolux Select Store by Donjon
Ekkersrijt 4040
5692 DA SON

Showroommodellen zijn meubelstukken die in onze showroom zijn tentoongesteld en door klanten zijn bekeken. Ze zijn in uitstekende staat en worden tegen een gereduceerde prijs aangeboden.

Absoluut, onze showroommodellen zijn direct voor u beschikbaar. Hierdoor kunt u spoedig genieten van uw nieuwe Leolux meubel in uw eigen huis. Als u het meubel liever niet zelf wilt of kunt meenemen, zullen de collega’s van de planning na uw aankoop snel contact met u opnemen om een leverafspraak te maken.

Natuurlijk! We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en de Leolux meubelen zelf te ervaren voordat u een beslissing neemt.

Ja, naast de showroommodellen bieden we regelmatig speciale acties en aanbiedingen aan op geselecteerde Leolux meubelen. Houd onze actiepagina in de gaten voor de laatste updates.