Spoinq meubel collectie

De meubelen van Spoinq worden binnen Nederland ontworpen en geproduceerd. Op deze manier kan het merk zijn kwaliteit blijven garanderen.

Spoinq is 100% Nederlands. Ze produceren duurzaam meubelen in samenwerking met aanstormend designtalent of juist gevestigde Dutch designers. Ieder met een eigen visie, maar altijd passend bij Spoinq. Veel van de meubelen zijn naar wens samen te stellen of in maatvoering aan te passen.
Nederlandse productie

De meubelen worden met zorg en aandacht in Nederland en veelal lokaal geproduceerd. Lokaal betekent in dit geval niet alleen ‘Nederlands’: al de meubels worden binnen een straal van 40 km rondom het magazijn in Waspik gemaakt, om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Bovendien houdt Spoinq hierdoor het vakmanschap levend in de eigen regio.

Goed ontwerp

Duurzaam ontwerpen begint aan de tekentafel. Hierbij kiest Spoinq bewust voor een pure, tijdloze ontwerpstijl, die niet aan modegrillen onderhevig is. Hierdoor gaat een ontwerp jarenlang mee. Samen met de ontwerpers werkt het merk samen aan een collectie die modern, robuust en innovatief is.

Spoinq bewaart alle reststoffen van de meubelen en die worden weer gebruikt in bijvoorbeeld akoestische panelen. De tafels en stoelen zijn zo gemaakt dat het na jaren van intensief gebruik in veel gevallen weer eenvoudig hersteld kan worden. Zo krijgen meubelen vaak een 2e leven.

Spoinq bij de Donjon

De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u  graag de collectie met mooie design meubelen van Spoinq. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte meubel op basis van de beschikbare ruimte, uw woonwensen en voorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door de Nederlandse klassiekers van Spoinq.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie