Mobitec Aura CO2 stoel

Deze stoel Aura CO2 met houten poten heeft een stel armleuningen en een zeer comfortabele zitting, zonder daarbij aan finesse in te boeten.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking.

380

Loading...

Beschrijving

Mobitec Aura CO2 stoel

Maak het uzelf gemakkelijk op de Aura CO2 stoel die één en al zachtheid uitstraalt.

Een inspirerend interieur, een bron van rust en sereniteit, die uw dromen en gedachten de vrije loop laat. Zijn zeer eenvoudige lijnen en praktische karakter laten alle ruimte voor de essentie: uw comfort. De gewatteerde rugleuning nodigt uit om te ontspannen. De kegelvormige poten geven de stoel een bescheiden beetje elegantie.

Deze stoel Aura CO2 met houten poten heeft een stel armleuningen en een zeer comfortabele zitting. Dit zonder daarbij aan finesse in te boeten. De gewatteerde rugleuning is versierd met een elegant metalen sierstaafje dat in verschillende kleuren kan worden gepersonaliseerd. Deze stoel – bedekt met stof, leder of kunstleder – komt pas echt tot zijn recht in een minimalistisch interieur dat ruimte laat voor de essentie.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

  • Personaliseerbare bekleding
  • Metalen sierstaafje
  • Armleuningen

Kenmerken

  • De afmeting van de Aura CO2 zijn: 60cm (L) x 91cm (H) x 64cm (B)
  • Alle bekledingen in stof, kunstleder (klasse 2-3- 4-5-6-7) en leder (leder 1 – leder 2 – leder 3) uit de algemene Mobitec-collectie zijn beschikbaar voor alle Aura-producten.
  • Voor de poten van de Aura zijn alle tinten in BEUK (P/M), EIK (E) en NOTELAAR (N) uit de afwerkingscollectie beschikbaar.

Design: Pierre Wegnez

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie van een bepaalde uitvoering van de Mobitec Aura CO2 stoel. De stoel tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar de mogelijkheden. U ziet hier de Aura Co2 stoel in stofgroep 2.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie