Loading...

Mobitec Aura CO3 stoel

De stoel Aura CO3 is hier voorgesteld met metalen poten en daarmee helemaal mee met de trend van eenvoudig en functioneel Scandinavisch meubilair.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking.

313

Loading...

Beschrijving

Mobitec Aura CO3 stoel

Een elegante stoel met eenvoudige en slanke lijnen.

Een inspirerend interieur, een bron van rust en sereniteit, die uw dromen en gedachten de vrije loop laat. Zijn zeer eenvoudige lijnen en praktische karakter laten alle ruimte voor de essentie: uw comfort. De gewatteerde rugleuning nodigt uit om te ontspannen. De kegelvormige poten geven de stoel een bescheiden beetje elegantie.

De stoel Aura CO3 is hier voorgesteld met metalen poten en daarmee helemaal mee met de trend van eenvoudig en functioneel Scandinavisch meubilair. Het metalen sierstaafje aan de binnenkant van de rugleuning matcht perfect bij deze poten en accentueert het zachte karakter ervan. Kies de bekleding die het beste bij uw interieur past: effen of bedrukte stof, leder of kunstleder.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

  • Hedendaagse look
  • Luchtigheid
  • Comfortabele zitting

Kenmerken

  • De afmeting van de Aura CO3 zijn: 51cm (L) x 91cm (H) x 64cm (B)
  • Alle bekledingen in stof, kunstleder (klasse 2-3- 4-5-6-7) en leder (leder 1 – leder 2 – leder 3) uit de algemene Mobitec-collectie zijn beschikbaar voor alle Aura-producten.
  • Voor de poten van de Aura zijn alle tinten in BEUK (P/M), EIK (E) en NOTELAAR (N) uit de afwerkingscollectie beschikbaar.

Design: Pierre Wegnez

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie van een bepaalde uitvoering van de Mobitec Aura CO3 stoel. De stoel tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar de mogelijkheden. U ziet hier de Aura CO3 in stofgroep 2. 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie