Loading...

Mobitec Aura CO4 stoel

Voor nog meer comfort is deze stoel Aura CO4 met metalen poten voorzien van een stel armleuningen.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking.

418

Loading...

Beschrijving

Mobitec Aura CO4 stoel

Ontspan en maak het uzelf gemakkelijk.

Een inspirerend interieur, een bron van rust en sereniteit, die uw dromen en gedachten de vrije loop laat. Zijn zeer eenvoudige lijnen en praktische karakter laten alle ruimte voor de essentie: uw comfort. De gewatteerde rugleuning nodigt uit om te ontspannen. De kegelvormige poten geven de stoel een bescheiden beetje elegantie.

Voor nog meer comfort is deze stoel Aura CO4 met metalen poten voorzien van een stel armleuningen. Zijn bijzonder eenvoudige lijnen en functionele karakter zijn bijzonder geschikt voor minimalistische en stijlvolle interieurs. Wat betreft personalisatie heeft u tal van mogelijkheden: de kleur van de metalen poten kiest u zelf en zal gematcht worden met de kleur van zowel het sierstaafje aan de binnenkant van de rugleuning als de bekleding van uw stoel.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

  • Eenvoudig
  • Comfortabel
  • Personaliseerbaar

Kenmerken

  • De afmeting van de Aura CO4 zijn: 60cm (L) x 91cm (H) x 64cm (B)
  • Alle bekledingen in stof, kunstleder (klasse 2-3- 4-5-6-7) en leder (leder 1 – leder 2 – leder 3) uit de algemene Mobitec-collectie zijn beschikbaar voor alle Aura-producten.
  • Voor de poten van de Aura zijn alle tinten in BEUK (P/M), EIK (E) en NOTELAAR (N) uit de afwerkingscollectie beschikbaar.

Design: Pierre Wegnez

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie van een bepaalde uitvoering van de Mobitec Aura CO4 stoel. De stoel tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar de mogelijkheden. U ziet hier de Aura CO4 stoel in stofgroep 2.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie