Loading...

Odesi Belly tafel

De ronde eettafel Belly Fenix Nero Ingo van Odesi is geschikt voor verschillende soorten interieurs. Het moderne karakter van deze ronde eettafel kunt u namelijk gemakkelijk in verschillende stijlen toepassen.

De Odesi tafel Belly Fenix Nero Ingo tafel Ø 140 cm is direct uit voorraad en tegen actieprijs leverbaar.

Neem contact op (telefoon, mail of chat) en vraag naar de huidige voorraad. Zo kunt u al snel de mooie Belly tafel in huis hebben!

Naast onze direct leverbare model is de Belly tafel nog in vele andere uitvoeringen te verkrijgen.Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.699

Loading...

Beschrijving

Odesi Belly tafel

Wanneer u de ronde eettafel Belly bekijkt valt het op dat deze tafel geschikt is voor verschillende soorten interieurs.

Het moderne karakter van deze ronde eettafel kunt u namelijk gemakkelijk in verschillende stijlen toepassen. Dit heeft te maken met de manier waarop de tafel is vormgegeven en de krachtige uitstraling, die in principe in ieder interieur een aantrekkelijke aanvulling vormt. De verschillende formaten zijn geschikt voor 3 tot 7 personen.

De ontwerper over de ronde eettafel Belly

De Belly is een iconisch design met een pittig karakter. De drie metalen poten zorgen voor stabiliteit en genoeg beenruimte. Het buikje van de Belly is opgebouwd uit lagen, samen vormen ze de trapsgewijze ronding wat uniek is aan deze ronde eettafel. De toplaag van de ronde eettafel Belly is gemaakt van het materiaal Fenix NTM. U heeft keuze uit vier verschillende kleuren: Bianco Kos (wit), Beige Luxor (beige), Grigio Londra (warmgrijs) en Nero Ingo (zwart).

De Odesi tafel Belly Fenix Nero Ingo tafel Ø 140 cm is direct uit voorraad en tegen actieprijs leverbaar.

Kenmerken

  • De Belly tafel is verkrijgbaar in de diameters Ø: 130, 140 en 150 cm.
    • De Belly tafel is tegen actieprijs leverbaar in de diameter Ø 140 cm.
  • De hoogte van de tafel is 76 cm.
  • Beschikbare kleuren toplaag tafelblad: Fenix NTM Bianco Kos, Fenix NTM Beige Luxor, Fenix Grigio Londra en Fenix NTM Nero Ingo.
    • De kleur van de tafel is actieprijs: Fenix NTM Nero Ingo.
  • Materiaal toplaag tabelblad: Fenix NTM
  • Onderkant tafelblad: MDF RAL 8022 gespoten
  • Materiaal poten: Metaal RAL 8022 gespoten

 

Neem contact op (telefoon, mail of chat) en vraag naar de huidige voorraad. Zo kunt u al snel de mooie Belly tafel in huis hebben!

Naast onze direct leverbare model is de Belly tafel nog in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Odesi tafel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Kees Marcelis

Hoogte

76 cm.

Diameter

130 cm., 140 cm., 150 cm.