fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Duurzaam en milieubewust

Saunaco

Begonnen als saunaproducent, maar uitgegroeid tot koploper in authentiek designmeubilair

Saunaco heeft een interessant traject afgelegd. In 1969 begon het verhaal, toen de eerste sauna’s werden geproduceerd door een nog klein familiebedrijfje. In de jaren daarna evolueerde Saunaco snel tot een moderne meubelfabrikant, gekend om hoogkwalitatieve eiken woonkamermeubelen. Met tijdloze collecties in warm eikenhout, zijn we uitgegroeid tot een voorname producent in heel Europa.

Vandaag de dag staat Saunaco bekend om ons ultramodulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers. De tijdloze en strakke geometrie met het vierkant als fundament, vormt de basis van onze collecties waarbij de klant het meubel zelf kan samenstellen naar wens en beschikbare ruimte. Een droom voor wie op zoek is naar een authentiek en origineel meubel van Belgisch design. Toch blijft Saunaco zichzelf elke dag uitvinden en zijn ze continu op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. Ontdek hier hoe ze zichzelf ontwikkelen als kwaliteitsvolle en duurzame meubelproducent.

Innovatief
modulair systeem

De strakke meubels van CAS zijn uniek door hun architecturale uiterlijk en modulaire karakter. De modules worden naar uw wens samengesteld om het perfecte designmeubel te creëren. Zo kunt u verschillende kasten als modules samenvoegen om een meubel te realiseren dat bij uw interieur en indeling past. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lage, zwevende boekenkast tot een prachtige, minimalistische dressoir.

De collectie CAS is uitgesproken architecturaal en springt in het oog door het unieke design dat ontwikkeld werd met Studio Segers. De details van de modules laten we zichtbaar. Zo ziet u de perfect afgewerkte modules die de kasten bevatten en krijgt uw persoonlijke kast een eigenzinnige toets, typisch aan Belgisch design. Het modulaire systeem is innovatief omdat u de modules functioneel kunt laten aanpassen en herschikken. Zo kan er van een hoge kast ook een mooi wandmeubel of tv-kast gemaakt worden.

 

Elegantie troef bij modulair design

Een zuivere vormgeving met eerlijke materialen: dat is NYRO. Deze modulaire collectie is afgewerkt met een stijlvol kader, waardoor de uitstraling wint aan finesse en elegantie. NYRO staat voor Belgisch vakmanschap, goed design en het gebruik van innovatieve materialen.

De fijne belijning en het subtiele kader maken van deze collectie een authentieke meubellijn. In het atelier van Saunaco gaan we voor u aan de slag om een meubel te vervaardigen dat écht bij u past. U kunt daarom kiezen tussen verschillende kleuren zoals stijlvol ‘white’, ‘basalt’ of modern ‘black’ in een duurzame poederlak, maar ook de materiaalkeuze ligt in uw handen. De troef van NYRO ligt bij het subtiele modulaire karakter. U kunt uw meubel helemaal zelf samenstellen en modules van verschillende afmetingen en kleuren combineren, maar de modules zijn niet zichtbaar. Stijlvol en elegant. Bent u op zoek naar een modulair meubel zonder kader? Ontdek hier onze

RON modulair kastenprogramma
met afgeronde hoeken

RON is een uiterst modulair kastenprogramma met zachte, afgeronde hoeken. Samen met het verfijnde aluminium onderstel en de subtiele groeven straalt deze innovatieve collectie elegantie en finesse uit. De tactiele, gegroefde panelen in eik of poedercoating lopen vloeiend over van voorfront naar de zijkanten. Een collectie die verfijnde esthetiek ademt, waar eenvoud en authentiek vakmanschap elkaar naadloos vinden. Een helder, leesbaar en doordacht kastenprogramma met een zuivere vormgeving en unieke lijnvoering.                                                                         

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Saunaco.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Saunaco een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!