Loading...

Silvapur® onderhoudset voor gelakte houten meubelen

Complete set voor het onderhouden van gelakte houten meubelen. De ideale set voor het onderhouden van gelakte houten meubelen. De Silvapur® reiniger is geschikt om deze houten oppervlakten, intensief te reinigen. De Silvapur® verzorgende lotion is speciaal ontwikkeld om de laklaag te beschermen.

 

 

27

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

Silvapur® onderhoudset voor gelakte houten meubelen

Complete set voor het onderhouden van gelakte houten meubelen.

De ideale set voor het onderhouden van gelakte houten meubelen. De Silvapur® reiniger is geschikt om deze houten oppervlakten, intensief te reinigen. De Silvapur® verzorgende lotion is speciaal ontwikkeld om de laklaag te beschermen.

Werkwijze

  1. Flacon met Silvapur® reiniger voor gebruik goed schudden. Verdeel een beetje Silvapur® reiniger in de bijgeleverde doek. Het hout met lichte druk afnemen. Hierbij steeds complete oppervlaktes behandelen. Vervolgens goed laten drogen.
  2. Het hout behandelen met de Silvapur® verzorgende lotion. Verdeel een beetje lotion op een zachte, schone doek en breng de lotion vervolgens met lichte druk dun en gelijkmatig aan. Beweeg in de richting van de nerf mee en bewerk complete oppervlaktes. Bewerk nooit een enkel plekje, bewerk altijd een compleet houtdeel. Vervolgens met een zacht doekje opwrijven, totdat eventueel resten van de lotion zijn verwijderd. Alvorens het meubel te gebruiken 24 uur laten drogen. Indien nodig nogmaals opwrijven.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie:Per kwartaal of halfjaarlijks (per meubel verschillend).
  • Tenminste houdbaar tot: 24 maanden na productiedatum.
  • Inhoud: Silvapur® reiniger (150ml), Silvapur® verzorgende lotion (150ml), doekje (2 stuks), gebruiksaanwijzing.
  • Niet geschikt voor: Geoliede of gewaxte houten oppervlakten.
  • Belangrijk: Gebruik de producten nooit op direct op het hout, maar verdeel deze altijd in een de meegeleverde doek(en).

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie