Loading...

Studio HENK Butterfly eetkamerbank – rechthoekig

Combineer de Butterfly tafel met de Butterfly bank en creëer een gezellige eethoek met genoeg ruimte voor iedereen. De eetkamerbanken zijn gemaakt van dezelfde materialen als de eettafels, zodat je een perfect paar kunt creëren.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Studio HENK Butterfly eetkamerbank, lengte 140 cm. uitgevoerd met een eiken blad.De Butterfly eetkamerbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.039

Loading...

Beschrijving

Studio HENK Butterfly eetkamerbank – rechthoekig

Voor de collectie eettafelbanken van Studio Henk maakten ze een ontwerp met het unieke Butterfly frame.

Het frame, dat voornamelijk bekend is van de designtafel, past ook perfect onder de eetkamerbank. Combineer de Butterfly tafel met de Butterfly bank en creëer een gezellige eethoek met genoeg ruimte voor iedereen. De eetkamerbanken zijn gemaakt van dezelfde materialen als de eettafels, zodat je een perfect paar kunt creëren.

Op zoek naar de veelzijdigheid van een bank, maar ook naar comfort? Voor de collectie eetkamerbanken  ontwierp Studio Henk een comfortabel zitkussen dat u extra kunt bestellen. Het zitkussen is verkrijgbaar in verschillende stofferingen, zodat je zelf iets kunt kiezen wat in jouw interieur past.

Kenmerken:

  • De eettafelbanken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen van 140 cm. tot 260 cm.
  • De zithoogte van deze eetkamerbank Butterfly is 45 cm.
  • De Studio HENK eetkamerbank Butterfly heeft een zitdiepte van 40 cm.
  • De eettafelbanken zijn verkrijgbaar met standaard of verjongde (i.e. afgeschuinde) randafwerking.
  • Het zitkussen is aan de onderzijde voorzien van anti-slipstof.
  • A-kwaliteit eikenhout met een hardwax olie of een two-componentenlak
  • Stalen frame kan worden afgewerkt met poedercoating wit of zwart

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Studio HENK tafel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Studio HENK Butterfly eetkamerbank, lengte 140 cm. uitgevoerd met een eiken blad.
 
De Butterfly eetkamerbank is tevens in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Levertijd

6-12 weken

Zithoogte

45 cm.

Zitdiepte

40 cm.