Artifort Soft Facet fauteuil

Soft Facet is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Artifort Soft Facet fauteuil in stofgroep AA. De Soft Facet fauteuil is tevens in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.637

Loading...

Beschrijving

Artifort Soft Facet fauteuil

Soft Facet is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering.

Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om zachtjes in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat.  Hierdoor zorgt de fauteuil ervoor dat het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt worden en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker. Een van de rijke details is de riem van tuigleer die de stoelpoten aan de voorzijde met de achterzijde verbindt. Het frisse, open en minimalistische ontwerp is tijdloos en past in vele interieurs. Geniet van ultiem comfort bij het lezen van een boek, een gezellig gesprek met vrienden en collega’s of lekker ontspannend werken met een laptop op schoot.

Kenmerken

 • De Soft Facet fauteuil heeft de afmetingen:
  • Breedte: 89 cm.
  • Diepte: 89 cm.
  • Hoogte: 94 cm.
 • De fauteuil heeft een zithoogte van 43 cm.
 • De fauteuil heeft een zitdiepte van 89 cm.
 • De Soft facet is te bekleden in diverse stof- en leersoorten.
 • Het metalen onderstel wordt afgewerkt in een standaard Artifort poedercoat kleur.
 • De riem die de voorpoten met de achterpoten verbindt kan in naturel of zwart tuigleer.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Artifort fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de maten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Artifort Soft Facet fauteuil in prijsklasse AA. De Soft Facet fauteuil is tevens in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

89 cm.

Diepte

89 cm.

Hoogte

94 cm.

Zithoogte

43 cm.

Designer

Scholten & Baijings