Loading...

Bretz Ohlinda hoekbank

Bretz Ohlinda hoekbank is de snelvoetige individualist die het hele jaar door het zomergevoel in uw huis brengt.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor Bretz hoekcombinatie zoals afgebeeld uitgevoerd in stofgroep 61 (afmeting 349 x 219 cm. – zoals afgebeeld, met 5 kussens)  De Bretz hoekcombinatie is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

8.596

Loading...

Beschrijving

Bretz Ohlinda hoekbank

Bretz Ohlinda bank is de snelvoetige individualist die het hele jaar door het zomergevoel in uw huis brengt.

Schijnbaar zwevend, matrasachtig sectionaal bekledingssysteem, omgeven door individueel gecollationeerde rugleuningen, die eveneens zweven. De romantische aanpak en de bloemenpracht is wat Ohlinda maakt, dat en haar veelzijdigheid: de rugelementen kunnen worden ontworpen hoe men maar wil. Als bouwstenen, alles kan worden gecombineerd. Kussen die lijken te zweven verrassing met een myriade van ingewikkeldheden, ruches, naden en plooien. Wat deze bank compleet maakt zijn de slanke poten in de vorm van een lelie. Ze geven de Ohlinda een zachte luchtigheid geven en het matras iets verhogen.

Kenmerken

 • De hoekbank Ohlinda is samen te stellen uit diverse elementen:
  • Groot zitelement (184 x 92 cm.)
  • Klein zitelement (92 x 92 cm. )
  • Rugleuning inclusief klein kussen in dezelfde kleur
  • Armleuning inclusief twee minikussens
 • De hoogte van de Bretz bank is 88 cm.
 • De zithoogte van de Ohlinda is 40 cm.
 • Deze hoekcombinatie heeft een zitdiepte van 96 cm.
 • Rugkussens die kunnen worden gekozen in individuele kleurschakeringen
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Bretz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor Bretz hoekcombinatie zoals afgebeeld “midsummer”: ( Z 118li or re with 2 cushions 2x F118S, 5x L118R, 2x D160V – “Midsummer” / seat: 66 8438 BR, cushions: 68 1035, 64 2960, 64 2975). De Bretz hoekcombinatie is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Hoogte

88 cm.

Zitdiepte

96 cm.

Zithoogte

40 cm.