Bretz header

Zeg NEE tegen normaal, zeg JA tegen Bretz

Bretz is ontstaan in 1895 en is dus al ruim 120 jaar ervaren in het maken van designmeubelen. Het bedrijf is ontstaan in Duitsland. Alle producten die ze maken zijn uniek en worden allemaal gemaakt in Duitsland. Bretz staat voor heerlijk gek van buiten, degelijk traditioneel van binnen.  

 

De Collectie van Bretz  

Bretz heeft een ruim assortiment van banken, fauteuils, bedden, eetkamerstoelen, kussen en (salon-)tafels. Elk ontwerp dat Bretz maakt is uniek. Alle materialen worden geselecteerd en gecontroleerd in de Bretz-fabriek, want kwaliteit is belangrijkste. Bretz staat ook voor hoogste kwaliteit en alle producten worden geheel met de hand geproduceerd. De kwaliteit kunnen ze waarborgen door de ervaring van personeel. Bretz heeft geen massaproductie, waardoor ze alle aandacht kunnen besteden aan hun producten die ze maken.  

Ze beschikken over meerder vakmensen die beste zijn in hun kunnen. Hierdoor kan Bretz zo’n hoge kwaliteit handwerk leveren. Verschillen in bekleding, kleine afwijkingen in de maatvoering en optische details zijn kenmerken ven Bretz hun kwaliteit.  

 

Bretz bij De Donjon  

De Donjon heeft al jarenlang een goede connectie met Bretz dit zorgt ervoor dat ze een ruime collectie hebben zowel op de website als in de showroom. De Collectie bestaat vooral uit banken en fauteuils. U bent altijd welkom bij ons in de showroom om te Bretz producten te bekijken en te testen. 

Filters

Filter op merk
Filter op categorie