EYYE meubel collectie

EYYE is een vooruitstrevend Nederlands merk met een nieuwe kijk op modern design. De designklassiekers kent u.

U waardeert ze om hun tijdloze vormen, hun comfort, vakmanschap en vooruit, om hun status. Ze maken een interieur compleet. Dat is waar. Maar maken ze uw interieur ook bijzonder? Onderscheidend? Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE is een Nederland design merk dat prachtige meubels ontwerpt met een internationale uitstraling. In de collectie van EYYE vindt u banken, tafel, stoelen en accessoires met zowel architectonische als ronde vormen, in warme én frisse kleuren.

EYYE klassiekers van de toekomst

EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. En doordat EYYE onderdeel is van de Dutch Quality Group, bent u verzekerd van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en de modernste technieken.

EYYE heeft voor elk ontwerp een bekleding die bij u past

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze voor een meubel. Het bepaalt de uitstraling van het meubel en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. EYYE heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Er is keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en wel dertig prachtige leersoorten. Alle materialen die EYYE gebruikt worden met de grootste zorg geselecteerd om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Voor elk ontwerp is er een bekleding die bij u past.

Bezoek de Donjon en ontdek EYYE!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie