EYYE Juno fauteuil

Enkele woorden die direct opkomen als u het ontwerp van de Juno fauteuil bekijkt, zijn rank en luchtig. Door het ontbreken van armleuningen krijgt de fauteuil een open uitstraling en nodigt deze uit tot zitten.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de EYYE Juno fauteuil uitgevoerd in stof Bulan. De fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 

1.549

Loading...

Beschrijving

EYYE Juno fauteuil

Dankzij zijn luchtige karakter past deze ranke, open fauteuil in elk interieur. Doordat Juno geen armleuningen heeft, sluit de vormgeving mooi aan bij de overige meubels in huis.

Opvallend detail is het frame dat aan de zijkant bewust in het zicht is gelaten en de vloeiende vorm van de fauteuil benadrukt. Naast mooi is de vlakverdeling van de zitting ook functioneel: deze geeft ondersteuning aan het hele lichaam. Marike Andeweg over Juno

Het metalen frame bepaalt de lijn van de stoel. Het geeft het ontwerp een eigen karakter: de glooiende lijn ervan loopt door in de zitkuip, wat de fauteuil heel uitnodigend maakt. Dit effect wordt versterkt doordat het frame geborsteld is, wat zachter oogt, en prachtig bekleed is – met precies de juiste bolling en het juiste aantal stiknaden. Daaruit blijkt het vakmanschap van EYYE. Het resultaat is verfijnd, vriendelijk en comfortabel, typisch Juno.

Kenmerken

 • De Juno fauteuil heeft de afmetingen:
  • Breedte: 64 cm.
  • Diepte: 84 cm.
  • Hoogte: 82 cm.
 • De zitdiepte van de Juno is 51 cm.
 • De Juno heeft een zithoogte van 43 cm.
 • Deze fauteuil is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie leer en stof.
 • Het frame is standaard in Stainless
  • Optioneel (tegen meerprijs) in Onyx, Dark of Coal
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw EYYE fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.
Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de EYYE Juno fauteuil uitgevoerd in stof (Bulan). De fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 84 × 64 × 82 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Breedte

64 cm.

Diepte

84 cm.

Hoogte

82 cm.

Zitdiepte

51 cm.

Zithoogte

43 cm.

Designer

Marike Andeweg