FSM Aik fauteuil

Met een modern, opvallend ontwerp, zal de AIK fauteuil van FSM zeker een kenmerk worden van elke kamer. Mede dankzij het slanke silhouet en de gedurfde uitstraling.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Aik fauteuil uitgevoerd in Living leder. De FSM fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

7.675

Loading...

Beschrijving

FSM Aik fauteuil

Met een modern, opvallend ontwerp, zal de AIK-fauteuil zeker een kenmerk worden van elke kamer. Mede dankzij het slanke silhouet en de gedurfde uitstraling.

De fauteuil biedt ook uitzonderlijk zitcomfort in elke positie: of hij nu voor de tv staat, rechtop staat met de voetsteun verlengd om te lezen, of bijna horizontaal voor de ultieme ontspanning. De AIK biedt altijd maximaal comfort dankzij zijn extra -lange beensteun en ergonomische ondersteuning achterin.

Dankzij zijn gepatenteerde mechanica is de Aik-stoel eindeloos verstelbaar in elke positie. Of u nu rechtop of casual gaat zitten, actieve ontspanning of rustig ontspannen, het kan moeiteloos worden gedaan. De rughelling kan onafhankelijk van de voetsteun worden veranderd. De omringende rugcontour creëert een beschermend omhulsel, terwijl het zachte interieur kalmte en rust biedt: men kan er gewoon in wegzakken en het dagelijkse leven vergeten. Daarnaast zorgt het los beklede zitkussen met zijn zachte bekleding voor een bijzondere charme voor de fauteuil. De eindeloos verstelbare neksteun biedt perfect hoofdcomfort, terwijl de kostbare kruisbasis van staal, in hoogglans chroom of zijdeachtig mat zwart, het waardevolle uiterlijk onderstreept.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Aik fauteuil zijn:
  • Breedte: 76 cm.
  • Diepte: 91 – 172 cm.
  • Hoogte: 76 – 114 cm.
 • De fauteuil heeft een zithoogte van 45 cm.
 • De zitdiepte van de Aik is 53 cm.
 • De hoogte van de armleuningen is 59 cm.
 • Functies:
  • Voetsteun en rugleuning kunnen onafhankelijk van elkaar in elke gewenste stand worden gezet.
  • Door de voetsteun uit te schuiven, kantelt de zitting naar achteren en naar beneden in de relaxstand.
  • Hoofdsteun handmatig en traploos verstelbaar.
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw FSM fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Aik fauteuil uitgevoerd in Living leder. De FSM fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.<

Extra informatie

Afmetingen 91-172 × 76 × 114 cm
De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

76 cm.

Diepte

172 cm., 91 cm.

Hoogte

114 cm.

Zitdiepte

53 cm.

Zithoogte

45 cm.