FSM Shelby fauteuil

De naam van de FSM Shelby relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord voor schelp of omhulsel (shell) en staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil.

Loading...

Beschrijving

FSM fauteuil Shelby

De naam van de FSM Shelby relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord voor schelp of omhulsel (shell). Het staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil.

Met zijn nieuwste creatie heeft ontwerper Georg Appeltshauser zijn aandacht gericht op comfort en sierlijke elegantie. De weelderige bekleding van de stoel vormt een intrigerend contrast met de slanke buitenlijnen. De stoel kan 360 ° worden gedraaid en biedt een indrukwekkende kantelhoek van 17 graden. Wanneer de slanke, verborgen beensteun volledig is uitgeschoven, biedt de Shelby een indrukwekkend royale zithoek. Of het nu gaat om een uitgelezen mix van verschillende leerkwaliteiten of in combinatie met gekozen stof, in effen of gebroken kleuren, de bekledingsmaterialen kunnen worden gekozen om ervoor te zorgen dat de Shelby aan ieders persoonlijke eisen voldoet.

Kenmerken

  • De fauteuil heeft de afmetingen:
    • Diepte: 84 – 155 cm.
    • Breedte: 75 cm.
    • Hoogte: 89 – 107 cm
  • De zithoogte van de Shelby is 43 cm.
  • De armleuningen hebben een hoogte van 60 cm.

Design: Georg Apppeltshauser

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw FSM fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FSM Shelby fauteuil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *