Loading...

Kettnaker Luno bed

Een modern bed dat het perfecte silhouet biedt voor uw nachtrust.
De Kettnaker Luno bed is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Kettnaker Luno bed

Een modern bed dat het perfecte silhouet biedt voor uw nachtrust.

Luno (Latijn) betekent halve maan – en zo doet de zachte welving van het hoofdeinde van ons LUNO bed denken aan een halve maan die zich beschermend rond het hoofdeinde van het bed nestelt. Comfortabel en rondom gestoffeerd, maar toch uiterst filigraan, biedt dit moderne bed buitengewoon comfort en kan het ook vrijstaand in de kamer worden geplaatst. Alle gestoffeerde oppervlakken van het bed, zoals het hoofdbord, de zijpanelen en de biezen, kunnen worden aangepast aan de interieurstijl van uw slaapkamer. LUNO is geschikt voor verschillende bedsystemen omdat de beddiepte variabel kan worden ingesteld. Modern comfort voor uw meest persoonlijke kamer, waar lichaam en geest tot rust komen.

Kenmerken:

 • De afmetingen van de Kettnaker Luno bed zijn:
  • Breedte: 205, 225 & 245 cm.
  • Hoogte: 112 cm.
 • Poten
  • Zwart mat gelakt/glanzend verchroomd
  • Mat natuurlijk aluminium, glanzend verchroomd, mat gelakt
 • Alle gestoffeerde oppervlakken – hoofdbord voor en achter, zijpanelen en biezen kunnen worden aangepast: in de stofuitvoeringen Maple, Harald, Melange Nap of Moss van Kvadrat.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Kettnaker kasten helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
De Kettnaker Luno bed is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemeof bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie