Mobitec Aura CO1 stoel

Houdt u van een eenvoudig en rustgevend interieur? Dan is de Aura CO1 stoel van Mobitec met houten poten echt iets voor u.

275

Loading...

Beschrijving

Mobitec stoel Aura CO1

De Aura is een eenvoudige en minimalistische stoel voor een rustgevend interieur.

Een inspirerend interieur, een bron van rust en sereniteit, die uw dromen en gedachten de vrije loop laat. Zijn zeer eenvoudige lijnen en praktische karakter laten alle ruimte voor de essentie: uw comfort. De gewatteerde rugleuning nodigt uit om te ontspannen. De kegelvormige poten geven de stoel een bescheiden beetje elegantie.

Houdt u van een eenvoudig en rustgevend interieur? Dan is deze mooie stoel met houten poten echt iets voor u. Hij is licht en functioneel. Zijn persoonlijkheid zit in de details: de elegante kegelvormige poten en een metalen sierstaafje dat de zachtheid van de rugleuning benadrukt. De stoel Aura bestaat in 1001 variaties. U kunt de bekleding (stof, leder of kunstleder) personaliseren, net als de houtsoort, de afwerking van de poten en de kleur van het metalen staafje.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

  • Eenvoudig design
  • Comfortabel
  • Personaliseerbaar

Kenmerken

  • De afmeting van de Aura CO1 zijn:  51cm (L) x 91cm (H) x 64cm (B)
  • Alle bekledingen in stof, kunstleder (klasse 2-3- 4-5-6-7) en leder (leder 1 – leder 2 – leder 3) uit de algemene Mobitec-collectie zijn beschikbaar voor alle Aura-producten.
  • Voor de poten van de Aura zijn alle tinten in BEUK (P/M), EIK (E) en NOTELAAR (N) uit de afwerkingscollectie beschikbaar.

Design: Pierre Wegnez

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie van een bepaalde uitvoering van de Mobitec Aura CO1 stoel. De stoel tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar de mogelijkheden. U ziet hier de Aura stoel in stofgroep 2. 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie