fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Merken  >  Mobitec 

Over Mobitec 

Mobitec ontwerpt voor u hedendaagse tafels en stoelen, praktisch en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. U kiest de kleur, de bekleding en de gebruikte materialen en bepaalt elke optie.De meubels worden stuk voor stuk op aanvraag geproduceerd, volgens de specifieke wensen van onze klanten. Het resultaat: meubels die perfect passen bij u en uw interieur.

De specialiteit van Mobitec? Uiterst personaliseerbare stoelen en tafels die u helemaal kan afstemmen op uw interieur, stijl en persoonlijkheid.

Wij verwelkomen u graag bij de bij de Donjon. Onze ervaren interieur adviseurs presenteren u graag de collectie tafels en stoelen van Mobitec.

UW VERBEELDING &
DE KENNIS VAN MOBITEC

De  designers van Mobitec bedenken elk jaar nieuwe collecties. Voor elk model bieden ze een groot aantal personalisatie mogelijkheden: type poten, met of zonder armleuningen voor de stoelen of verlengstukken voor de tafels, bekleding in stof of (kunst)leder, type hout en de manier waarop het behandeld werd, kleur van de metalen elementen, …

Zodra uw keuze heeft gemaakt en u uw bestelling door De Donjon is doorgegeven, worden de meubelstukken in de Mobitec ateliers tot leven gebracht. 

Wilt u ook zo’n mooie houten tafel of comfortabele eetkamerstoel uit de Mobitec collectie? Kom dan langs bij De Donjon en een van onze deskundige adviseurs helpt u graag met het maken van de juiste keuzes.

MOBITEC TAFELS EN STOELEN

ECLIPS TAFELS – ROND, OVAAL OF RECHTHOEKIG, EEN VERRASSEND LICHTE TAFEL. 
Zelfverzekerde bogen en afgeronde lijnen. Een onderstel van hout en metaal in ongestructureerde lijnen en zo de perfecte match voor de Aura-stoelen. Een blad met verrassend veel finesse. De tafel Eclipse onthult een verlangen naar extreme lichtheid. Het blad is verkrijgbaar in massief hout of multiplex bedekt met een origineel en elegant fineerlaagje, verkrijgbaar in drie afwerkingen: mozaïek, ruw gezaagd of vintage.

 

MOODS STOELEN -PERSONALISEERBARE DESIGNSTOELEN VOOR ELK INTERIEUR.
Speel met de opties om uw meubels te creëren: houten of metalen voet, stoelen met of zonder armleuningen, één- of tweekleurig, vast of roterend, stof of (kunst)leder… Duizenden combinaties zijn voor u beschikbaar.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

.

Kies in het onderstaande formulier uw gewenste afspraak en uw voorkeurs datum en tijd. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om deze afspraak door te nemen en de datum en tijd definitief te bevestigen.