Pastoe meubelen

de kunst van het opbergen

Pastoe heeft zich helemaal toegelegd op kasten, onder het motto; “The Storage Of Your Life”.  Met de gedachte dat geen huis hetzelfde is en dat elke kamer een eigen kast verdient heeft Pastoe de laatste 10 jaar meer dan 60.000 bijzondere kasten gemaakt.

Elke kast is een uniek project. Waarbij het bij alle kasten mogelijk is om uw eigen smaak toe te voegen. De kast is van u en een beetje van Pastoe. Op deze manier is geen kast gelijk aan de vorige. Styling en kwaliteit zijn de onderscheidende eigenschappen van een Pastoe meubel.

Pastoe producten zijn typische Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.

De Pastoe collectie bij De Donjon
Bij De Donjon kunt u terecht voor onder andere wandmeubels, kastensystemen en dressoirs van Pastoe. Kastsystemen die helemaal naar u eigen woonwensen zijn aan te passen. Hoewel eenvoud voorop staat bij de opbergmeubelen van Pastoe, zijn de ontwerpen goed doordacht. De kastsystemen en wandmeubels voelen zich thuis in uw huis en passen gemakkelijk binnen verschillende interieurs.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie