Qliv Flared elementenbank

QLIV introduceert FLARED, een comfortabele, eigentijdse sofa met een luxe uitstralingHier vindt u een prijsindicatie voor de Qliv Flared elementenbank (3-zits – arm rechts + end element large) uitgevoerd stof. De Flared bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

8.516

Loading...

Beschrijving

Qliv Flared elementenbank

Elementen sofa FLARED maakt iedere opstelling mogelijk

QLIV introduceert FLARED, een comfortabele, eigentijdse sofa met een luxe uitstraling, die volledig naar wens kan worden samengesteld en de meest verrassende, niet alledaagse vormen kan aannemen. De sofa bestaat uit losse elementen, met verschillende afmetingen en vormen, die in iedere gewenste opstelling samen één geheel vormen. Kies je voor een rechte sofa, een hoekopstelling of een ruime U-vorm? Met de keuze uit maar liefst 50 elementen kun je onbeperkt combineren en je bank passend maken voor iedere ruimte, van compacte loft, tot riante villa. Met kussens in verschillende breedtes en vele soorten stof en leer, bepaal je zelf de uitstraling van je sofa!

FLARED dankt zijn naam aan de elegante arm- en rugsteunen, die licht naar buiten knikken. De arm- en rugkussens liggen hier op een natuurlijke manier tegenaan, waardoor een gelaagd en speels effect ontstaat. De elementen zijn eenvoudig te koppelen en kunnen, voor de nodige afwisseling, ook als losse delen worden neergezet. Nederlands ontwerpersduo Jon+Sven maakte het ontwerp van FLARED. Met FLARED creëerden zij een uitnodigende blikvanger in ieder interieur, die door het slimme ontwerp lijkt te zweven in de ruimte.

Kenmerken

  • De Flared elementenbank is samen te stellen uit diverse elementen
  • De maten van de Flared zijn:
    • Diepte: 105 cm.
    • Hoogte: 80 cm.
  • De bank is te bekleden met diverse leder- en stofsoorten.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Qliv meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Qliv Flared elementenbank (3-zits – arm rechts + end element large) uitgevoerd stof. De Flared bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Qliv

Hoogte

80 cm.