Qliv meubelen

Qliv is stoer én elegant. Luxueus, maar ingetogen. Vooral comfortabel.

Qliv is een jong en dynamisch Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft het verlangen om duurzame en hoogwaardige ontwerpen te lanceren waar andere mensen blij van worden. Om de kwaliteit te waarborgen, werkt Qliv samen met gerenommeerde ontwerpers en vindt de gehele productie plaats in Nederland.

Hout met een verhaal bij de unieke ontwerpen van Qliv.

Qliv gebruikt voor haar ontwerpen eikenhout uit Frankrijk en België. Dit hout komt van regionale productiebossen. Voor het verhaal hierachter gaan we ver terug in de tijd. De kennis en vaardigheden van de bosbouwsector in deze regio’s dateert uit de 16e en 17e eeuw. Honderden jaren heeft in deze loofbossen op een verantwoorde wijze houtkap plaatsgevonden. Medio de 19e eeuw is de bosbedekking in Wallonië zelfs bijna verdubbeld en deze is nog steeds sterk groeiende.

De eetkamertafels van Qliv

Qliv heeft een zeer mooie collectie meubelen, waarbij de focus op tafels ligt. Bij De Donjon kunt u terecht voor een aantal mooie modellen uit de collectie zoals de Side-to-side eetkamertafel. De Side-to-side tafelserie bestaat uit een stel prachtige eetkamertafels -rond en rechthoekig- die zowel functioneel zijn, als er schitterend uitzien. Het tafelblad wordt gemaakt van Frans eikenhout, waardoor de tafel een stoere look krijgt. Door het ontwerp past de tafel erg goed in een stoerder, industrieel interieur.

Qliv meubelen bij de Donjon

De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie van Qliv. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte meubel met u op basis van de beschikbare ruimte en uw voorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u informeren over de meubels van Qliv!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie