Rolf Benz Cara bank

4.105

Een bank om meteen verliefd op te worden. Dat is de Rolf Benz Cara bank, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk “beminnelijke” eigenschappen.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Cara 136 cm in leer. De Cara bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Cara bank

De Cara is een bank om meteen verliefd op te worden. Dat is de Rolf Benz Cara bank, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk “beminnelijke” eigenschappen.

Schoonheid spreekt ons aan. Karakter laat ons niet meer los. De Rolf Benz CARA verenigt beide op onnavolgbare wijze. Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren. Dit komt niet alleen vanwege de elegante verhoudingen, maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties. Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten die een waar individueel karakter tonen. Met 5 zitting- en bankbreedten, 10 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 zithoogten, 3 zitdiepten, 11 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz CARA elke wens vervullen. Met de nieuwe optionele ontspanningsfuncties kan zelfs het verlangen naar nog meer flexibiliteit en comfort worden gestild.

Past altijd en past zich altijd aan

Of het nu als combinatiebank met longchair, compacte hoekbank of als ruim wooneiland is. Door de combinatie van losse modules kan deze ingetogen elegante bank perfect en individueel aan elke ruimte, ongeacht de afmetingen, worden aangepast. Met de keuze van de poten geeft u uw persoonlijke woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte varieert al naargelang de dikte van het rugkussen. Daarom zijn een bankopstelling verschillende zitdiepten met elkaar te combineren. Ook als losse bank sluit de Rolf Benz CARA aan bij uw individuele wensen. Met een totale breedte vanaf 136 cm is het de meest compacte bank uit de Rolf Benz collectie. Als aalvulling op de bank zijn er de fauteuil, de gestoffeerde voetenbank of de voetenbank uit hetzelfde  programma.

Kenmerken

  • De Cara bank is verkrijgbaar in de zithoogtes 43 of 46 cm
  • De zitdiepte van de bank is 52, 55 of 59 cm
  • De rugleuning kunt u van een verborgen hoofdondersteuning laten voorzien.

Design: Anita Schmidt

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Cara 136 cm in leer.

De Cara bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rolf Benz Cara bank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *