Rolf Benz Cara hoekbank

8.496

Een bank om meteen verliefd op te worden. Dat is de Rolf Benz Cara hoekbank, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk “beminnelijke” eigenschappen.

 

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

8.496

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Cara hoekbank

De Cara is een bank om meteen verliefd op te worden. Dat is de Rolf Benz Cara hoekbank, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk “beminnelijke” eigenschappen.

Schoonheid spreekt ons aan. Karakter laat ons niet meer los. De Rolf Benz CARA verenigt beide op onnavolgbare wijze. Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren. Dit komt niet alleen vanwege de elegante verhoudingen, maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties. Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten die een waar individueel karakter tonen. Met 5 zitting- en bankbreedten, 10 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 zithoogten, 3 zitdiepten, 11 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz CARA elke wens vervullen. Met de nieuwe optionele ontspanningsfuncties kan zelfs het verlangen naar nog meer flexibiliteit en comfort worden gestild.

Past altijd en past zich altijd aan

Of het nu als combinatiebank met longchair, compacte hoekbank of als ruim wooneiland is. Door de combinatie van losse modules kan deze ingetogen elegante bank perfect en individueel aan elke ruimte, ongeacht de afmetingen, worden aangepast. Met de keuze van de poten geeft u uw persoonlijke woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte varieert al naargelang de dikte van het rugkussen. Daarom zijn een bankopstelling verschillende zitdiepten met elkaar te combineren. Ook als losse bank sluit de Rolf Benz CARA aan bij uw individuele wensen. Met een totale breedte vanaf 136 cm is het de meest compacte bank uit de Rolf Benz collectie. Als aalvulling op de bank zijn er de fauteuil, de gestoffeerde voetenbank of de voetenbank uit hetzelfde  programma.

Kenmerken

 • De Cara bank is verkrijgbaar in 2 zithoogtes:
  • 43 cm.
  • 46 cm.
 • Voor de zitdiepte van de bank heeft u keuze uit:
  • 52 cm.
  • 55 cm.
  • 59 cm.
 • De rugleuning kunt u van een verborgen hoofdondersteuning laten voorzien.

 

Hierboven afgebeelden Rolf Benz Cara hoekbank (SB168 & SB137) in stof (14). Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Rolf Benz Cara 3d Configuratie

De veelzijdige vormgevingsmogelijkheden hebben de Rolf Benz CARA tot een favoriet gemaakt. Met de configurator kunt u alle combinatiemogelijkheden van deze bijzonder veelzijdige bank in een indrukwekkend 3D-aanzicht zien - in alle stoffen en leersoorten van de actuele Rolf Benz bekledingscollectie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Anita Schmidt

Zithoogte

43 cm., 46 cm.

Zitdiepte

52 cm., 55 cm., 59 cm.