Rolf Benz Jola hoekbank

5.782

De Rolf Benz JOLA met zijn veelzijdig inzetbare internationale flair heeft alles in huis voor ontspannen gesprekken.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Jola hoekbank (K-ASO 333/168 & K-ASS-PSZ 333/108) stof 14. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

5.782

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Jola hoekbank

Een prettige zitdiepte, lounge-achtige bekleding, royale elegantie – de Rolf Benz JOLA met zijn veelzijdig inzetbare internationale flair heeft alles in huis voor ontspannen gesprekken.

Deze combinatiebank op hoge poten met slanke gevormde arm- en rugleuningen weet optisch te overtuigen door lichtheid en afmetingen waarmee talloze indelingen mogelijk zijn. Het doordachte behaaglijke concept laat al tijdens het plannen van de opstelling veel flexibiliteit toe. Met het relax-hoekelement en diverse modules in verschillende afmetingen kunnen talloze vormen van samenzijn worden gerealiseerd. De Rolf Benz JOLA valt vooral op als tweedelige combinatiebank in de ongewone, gebogen lopende variant.
De fijne poten zijn leverbaar in gepolijst gietaluminium, in verkeerszwart of in ombergrijs. De twee zithoogten, een optionele gestoffeerde voetenbank en de grote keuze aan Rolf Benz bekledingen geven u nog meer vrijheid om uw lounge-atmosfeer een persoonlijk tintje te geven.

Perfect afgestemd op uw wensen

De losse rugkussens van de Rolf Benz JOLA bieden veel keuzemogelijkheden. Door de verschillende breedtes kan – al naargelang de wens – extra ruimte om te leunen of meer optische transparantie worden gecreëerd. Vooral de versie met een verborgen vastgenaaid nekkussen biedt een bijzonder comfortabele hoge rugleuning. Voor een ‘mix en match‘-stijl van de bank kunnen het materiaal en de kleur van de romp van elkaar verschillen. Wanneer de kussens tegen de zijelementen zijn geplaatst, zijn er vis-à-vis gesprekken tussen twee personen mogelijk – met de benen heel ontspannen op de zachte zitting.

Kenmerken

 • De diepte van de hoekbank in 106 cm.
 • De hoekbank heeft een hoogte van 85 cm.
 • De hoekbank is verkrijgbaar in 2 zithoogten: 43 of 46 cm
 • De zitdiepte van de bank is 70 cm.
 • De poten zijn verkrijgbaar in de kleuren:
  • Aluminium gepolijst
  • Aluminium glad.
   • Verkeerszwart (RAL 9017)
   • Umbragrijs (RAL 7022)

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Jola hoekbank (K-ASO 333/168 & K-ASS-PSZ 333/108) stof 14. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Diepte

106 cm.

Hoogte

85 cm.

Zitdiepte

70 cm.

Zithoogte

43 cm., 46 cm.