Rolf Benz Volo bank

Ontdek een nieuwe kijk op het leven! Geniet met het bankenprogramma Rolf Benz Volo van het voortreffelijke gevoel van luxueuze lichtheid en maximaal comfort.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Volo bank 200 cm in stof. De Volo bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Volo bank

Ontdek een nieuwe kijk op het leven! Geniet met het bankenprogramma Rolf Benz VOLO van het voortreffelijke gevoel van luxueuze lichtheid en maximaal comfort.

De elegante compositie van uiterst zachte kussens, een fijn bekleed frame en sierlijke poten lijkt in de ruimte te zweven. Of u nu kiest voor een losse bank of combinatiebank, de Rolf Benz VOLO kan door zijn veelvoud aan opstelmogelijkheden optimaal aan individuele wensen worden aangepast. De bank is gemaakt voor een flexibel leven. De losse elementen kunnen naar keuze vrij in de ruimte staan of aan elkaar worden gekoppeld. Gestoffeerde modules zonder rug of geïntegreerde tafels zorgen voor aanvullende, optische transparantie.

De Rolf Benz Volo biedt veel mogelijkheden voor het creëren van spannende bankopstellingen. Als modulair en flexibel bankensysteem vervult het speciale wensen qua comfort en de bekledingsoptie Lounge Deluxe is gemaakt voor alle liefhebbers van een ongedwongen uiterlijk. Iedereen die waarde hecht aan een rustig oppervlak, vindt optimaal comfort bij de Lounge Plus-vulling. De rollen die in de rugkussens zijn geïntegreerd, zorgen door hun ondersteuning van de onderrug. Daarnaast zorgen ze voor een uiterst aangename zithouding en compenseren perfect de royale zitdiepte van het model.

Kenmerken

  • De Volo bank is verkrijgbaar in 200 en 242 cm.
  • De bank is verkrijgbaar in twee zithoogtes:  41 of 44 cm
  • De zitdiepte van de Volo is 62 cm
  • De metalen poten zijn verkrijgbaar in fraai verkeerszwart, ombergrijs of modern okerbeige metallic.

Design: labsdesign
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Volo bank 173 cm in stof. 

De Volo bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie