Topform Alton fauteuil

Ervaar tijdloze elegantie met de draaibare Alton fauteuil. Zijn verfijnde ontwerp en ruimtebesparende eigenschappen maken het een ideale aanvulling voor elke hoek, waardoor comfort en moderne allure samenkomen in één meubelstuk.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Topform Alton fauteuil uitgevoerd in stof (Cosmo, met zwart onderstel). De Alton fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.057

Loading...

Beschrijving

Topform Alton fauteuil

De Topform Alton fauteuil belichaamt de perfecte combinatie van eigentijdse stijl en subliem comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke moderne ruimte. Met zijn trendy en toch tijdloze ontwerp voegt deze fauteuil een vleugje verfijning toe aan elke setting, of het nu gaat om een woonkamer, studeerkamer of een gezellige leeshoek.

De Alton fauteuil is ontworpen met oog voor detail. Zijn prachtig afgeronde vormen stralen elegantie uit en trekken onmiddellijk de aandacht. De mogelijkheid om te draaien voegt een functioneel aspect toe, waardoor flexibiliteit ontstaat in het gebruik en de plaatsing binnen verschillende opstellingen. Hierdoor is het niet alleen een opvallend meubelstuk, maar ook uiterst praktisch in gebruik.

Een van de grootste troeven van deze fauteuil is zijn ruimtebesparende eigenschap. Met zijn lage ontwerp past hij moeiteloos in kleine hoekjes, en biedt tegelijkertijd een knusse en comfortabele zitplek. Dit maakt het ideaal voor momenten waarop u uzelf wat privacy wilt gunnen of wanneer u een gezellige leeshoek wilt creëren zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Bovendien biedt Topform de mogelijkheid om de Alton fauteuil aan te passen aan individuele smaken en interieurvoorkeuren. Naast de standaard zwarte poot is er de keuze uit andere trendy kleuren zoals Sand of Nordic Brown, waardoor u deze fauteuil perfect kunt afstemmen op de bestaande inrichting. De ruime selectie van stof- en leerkwaliteiten maakt het mogelijk om een unieke Alton fauteuil samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet.

De Alton fauteuil is niet alleen een zitmeubel, maar een statement van comfort en stijl. Met zijn veelzijdigheid, prachtige vormgeving en aanpasbare opties is dit meubelstuk een waardevolle toevoeging aan elke ruimte, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat waarin ontspanning en elegantie samenkomen.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Alton fauteuil zijn
  • Breedte: 91 cm.
  • Hoogte: 76 cm.
  • Zitdiepte: 53 cm.
  • Zithoogte: 40 cm.
 • Deze fauteuil is uit te voeren is diverse stof- en ledersoorten.
 • Onderstel:
  • Metaal, draaibaar
   • Zwart
  • (tegen meerprijs)
   • Anordic brown
   • Sand

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Topform meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Topform Alton fauteuil uitgevoerd in stof (Cosmo, met zwart onderstel). De Alton fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

91 cm.

Hoogte

76 cm.

Zitdiepte

53 cm.

Zithoogte

40 cm.