Loading...

Natuzzi Italia fauteuil La Scala

Natuzzi Italia fauteuil La Scala

De fauteuil La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Natuzzi Italia fauteuil is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze Natuzzi Italia store naar alle mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Natuzzi Italia fauteuil La Scala

De La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek. Deze omranden de gecapitonneerde details en zachte kussens.

Door het spel tussen extern en intern krijgt de fauteuil een uniek ontwerp dat erg comfortabel is dankzij de hoogwaardige vulling in de aangename rugleuning en diepe zitting. De fauteuil La Scala is een klassieker van de beste Italiaanse ambachtelijke traditie. Met zijn elegantie en soberheid leent hij zich prima voor hedendaagse interieurs. De rijkelijke, met de hand gemaakte gecapitonneerde details van de fauteuil La Scala zijn een toonbeeld van virtuoos vakmanschap op het gebied van stofferen.

Kenmerken

  • De knopen zijn stuk voor stuk met de hand genaaid. Voor de knopen kunt u kiezen voor leer of stof zodat ze passen bij de door u gekozen afwerking.
  • De fauteuil La Scala is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Natuzzi Italia meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Natuzzi Italia fauteuil is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze Natuzzi Italia store naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Natuzzi Italia Store

Categorie

Subcategorie