Rolf Benz 932 salontafel

Rolf Benz salontafel 932

De salontafel Rolf Benz 932 past zich aan uw interieur aan. De tafel is leverbaar in verschillende materialen, kleuren en maten.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 932 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz 932 salontafel

De Rolf Benz 932 is een salontafel met opvallend design. Door het afgeronde bovenblad op het rechthoekige of vierkante onderstel.

De tafel kan prima alleen in de ruimte worden geplaatst. Maar daarnaast ook erg leuk om te combineren met andere tafels van verschillende maten, hoogtes en materialen.

Kenmerken

  • De salontafel 932 is verkrijgbaar met een massief houten of glazen blad
  • het massief houten blad is verkrijgbaar is de hoogte 42 cm, met een afmeting van 80 cm x 80 cm en in de hoogte 37 cm, met een afmeting van ca. 120 cm x 80 cm.
  • Het glazen blad is verkrijgbaar is de hoogte 40 cm, met een afmeting van 80 cm x 80 cm: en een hoogte van 35 cm, met een afmeting ca. 120 cm x 80 cm.
  • Het blad kan worden geleverd in massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout; glas: parsolglas grijs.
  • Het onderste is van vierkante buis staal glad, gepoedercoat mat: RAL 9017, verkeerszwart, RAL 7022 of umbragrij of okerbeige metallic.

Design: labsdesign

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 932 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie