fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Functie en stijl perfect gecombineerd

FSM

.

FSM Al tientallen jaren hoogwaardige zitmeubelen

FSM is al tientallen jaren een bekende en gerenommeerde fabrikant van gestoffeerde meubelen. De hoogwaardige zitmeubelen worden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd en wereldwijd selectief gedistribueerd.

FSM heeft vanaf het begin veel waarde gehecht aan perfect en duurzaam zitcomfort. FSM-producten worden tegenwoordig zonder uitzondering gekenmerkt door extra, nuttige en designgeoriënteerde functies met de nadruk op comfort en gebruikersgerichtheid. FSM biedt haar klanten het hoogste comfort en genot. De meeste van deze functies zijn op het eerste gezicht niet te zien.

Voor de ontwikkeling en productie maakt FSM gebruik van de productievestiging van het moederbedrijf de Sede in Zwitserland. Deze hoogwaardige fabrikant is over de grenzen bekend en een extra garantie voor kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur.

Wees welkom bij Donjon en laat u informeren op de mooie collectie van FSM. Samen met u maken we uw interieurs nog mooier!

FSM Hardy fauteuil
FSM fauteuil SesamFSM fauteuil Sesam zijaanzicht
FSM Sesam fauteuil
FSM fauteuil Stand up sfeer
FSM Stand up fauteuil
FSM Aik fauteuil

Bestel gratis het nieuwste collectieboek

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u kosteloos het Collectieboek op!
FSM Shelby fauteuil
FSM Pavo fauteuil
FSM Gabo fauteuil
FSM Aik fauteuil

ULTIEM COMFORT

Sesam zorgt voor merkbaar meer ontspanning door het lichaam comfortabel te laten uitstrekken, waarbij het gehele zitelement naar achteren schuift wanneer het in de volledig achteroverleunende positie staat. Sesam verbergt deze rijkdom aan multifunctionele magie achter gladde en onopvallende lijnen.

.

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van De Donjon

ROUTE NAAR DE donjon

Bij De Donjon op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste collectie van FSM. De FSM meubelcollectie bestaat uit banken, fauteuils en relaxfauteuils. FSM producten zijn alleen te vinden in exclusieve gespecialiseerde meubelzaken, waarvan De Donjon er een is. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze FSM specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.